FINALITZEN ELS BRONZES DEL CERCLE SABADELLES, CT MOLLERUSSA I AE DEL RIPOLLÈS

22.05.2018

El darrer cap de setmana ens ha deixat la finalització de tres proves del Circuit Bronze Head. Aquestes s’han celebrat al Cercle Sabadellès 1856, al Club Tennis Molerussa i a l’Agrupació Esportiva Ripollès.
En el quadre d’honor del Bronze Head del Cercle Sabadellès va tenir com a guanyadors a Antonio Ríos y Abel Fernández, que van derrotar a Joaquim Florensa i Oriol Bellver en la final per 6-3 i 7-6 . En noies Carla Méndez i Rosa Sitja van doblegar a Meritxell Gol i Carme Ferrer per 6-3, 5-7 i 6 a 2.
A Tercera masculina la parella formada per Víctor Gendre i Sergi Gutiérrez van conquerir el títol per 6-3 i 6-0 davant de Gabriel Polo i Julián Moraleda. A Quarta masculina els campions van ser Francesc Bayona i Joan Brullet, mentre que a Cinquena masculina el Bronze va ser per Sergio Boira i Pedro Iglesias.
Pel que fa al Bronze del CT Molerussa, Xavi Vilar i Albert Sese són els campions en homes, després de resoldre per 6-2, 6-7 i 7-6 la final davant de José Luís Correa i Jaume Tarradellas. En categoria femenina Raquel Sans i Yasmine Trigueros van guanyar per 6-2 i 6-3 a Anna Roset i Bea Andreu.
Els campions del Bronze jugat a l’Agrupació Esportiva Ripollès són Víctor Alsamora i Gerard García, que van guanyar per 6-7, 6-2 i 7-5 a Albert Casals i Leonardo Decarli.
Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: CT Salou, Fas Sport Pàdel, Sànchez-Casal Club Esportiu i CT Figueres.

BRONZE AGRUPACIO ESPORTIVA DEL RIPOLLES

BRONZE CT MOLLERUSSA

cercle