FINALITZA LA DIADA DE TARRAGONA 2015

Èxit de participació en la Diada del Pàdel de Tarragona 2015 i que ha aplegat enguany una xifra de rècord, dues-centes cinquanta persones. El restaurant Lumine de La Pineda ha estat la seu que ha acollit una nodrida representació dels clubs del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

L’acte ha evidenciat un cop més l’excel·lent treball que la Federació Catalana de Pàdel està realitzant amb aquest esport, tal i com ha ratificat Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel. La festa del pàdel tarragoní ha servit per fer entrega del trofeus del Màster Provincial i de la Lliga Catalana.

La Diada del Pàdel de Tarragona ha comptat amb la presència de la Representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Tarragona, Gemma Solé, del Delegat de la Federació a Tarragona, Albert Rius; del Delegat a les comarques de Lleida, Francesc Xavier Esteban, del Gerent de la Federació Catalana de Pàdel, Javier Casadesús, i del Director Tècnic de l’ens federatiu a Tarragona, Ramón Torra.
diada-tarragonawww

Noticia al diari