FINALITZA LA DIADA DE LLEIDA AL CT.URGELL

La Diada del Pàdel de Lleida celebrada al CT Urgell corona als campions del Màster Provincial, de la Lliga Catalana i ret homenatge a Laia Bonilla.

En categoria femenina la parella Bonilla-Armero són les noves campiones del Màster Provincial, després de derrotar en la final a Abou-Farah-Balsells. En homes, Colomina-Montalbán s’han fet amb la corona del Màster lleidatà després d’imposar-se a Vilar-Peirón.

Pel que fa a la Lliga Catalana de Lleida 2015, el títol de 1ª categoria femenina ha estat pel Club Tennis Urgell ‘A’, seguit del sotscampionat del Club Natació Lleida ‘A’. En 1ª masculina el Club Tennis Lleida ‘A’ ha aconseguit el títol, mentre que el Padel Indoor ‘A’ s’ha fet amb la segona posició de la Lliga.

Durant la celebració de la Diada del Pàdel de les comarques de Lleida, que enguany ha reunit a 70 persones, una xifra superior a la del 2014, la Federació Catalana de Pàdel ha realitzat un homenatge a Laia Bonilla, per la trajectòria de la jove jugadora de la Terra Ferma i el palmarès aconseguit durant la seva etapa formativa després de donar enguany el salt a categoria sènior.

El Club Tennis Urgell ha estat el Club amfitrió que ha acollit la prova del Màster i el sopar de la Diada de Lleida. Una nodrida representació dels clubs del de les comarques de Lleida hi han près part en la festa final on s’han fet entrega dels trofeus. L’acte ha evidenciat un cop més l’excel·lent treball que la Federació Catalana de Pàdel està realitzant amb aquest esport, tal i com ha subratllat Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel.

La Diada del Pàdel de Lleida 2015 ha comptat amb la presència del Representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Lleida, Joan Segura, del Delegat de la Federació a les comarques de Lleida, Francesc Xavier Esteban; del president del CT Urgell, Ramón Mestres, del Gerent de la Federació Catalana de Pàdel, Javier Casadesús, i del Director Tècnic de l’ens federatiu a Tarragona, Ramón Torra.

Trofeu-Lliga-Catalanaw