FINALITZA EL MÀSTER I DIADA GIRONINA 2014

Finalitza el Màster Gironí i la Diada de Pàdel Gironí de la FCP. El Màster es va celebrar del  19 al 22 de novembre a les instal·lacions del pàdel indoor Figueres mentre que la celebració de la Diada fou el dissabte 22 de novembre al restaurant Annie Hall del Club Tennis Figueres.

El gruix de les activitats van començar amb la disputa de les semifinals dels Màsters a les 12h al Pàdel Indoor Figueres amb una gran afluència de públic, tot seguit a les 16h es va celebrar una reunió amb una notable presencia dels clubs gironins, la reunió fou conduïda per el Delegat de la FCP el senyor Raimón Nadal, el senyor Pere Hernandez President de la FCP i el senyor Javier Casadesus Gerent de la FCP, també va comptar amb el senyor Dani Vives Vice-President de la FCP.

A les 18h va tenir lloc les finals dels màsters novament al Pàdel Indoor Figueres, les finals van comptar amb una gran afluència de públic, membres de la FCP i el representant de la secretaria general de l’esport de la generalitat el senyor Josep Pujols van assistir-hi també. Els campions absoluts del Màster foren Godo/Suarez i els sots-campions Curto/Faxedas el resultat final va ser de 6/2 4/6 6/4, pel que fa a les noies les campiones absolutes van ser Guitart/Deulofeu guanyant a les sots campiones Marin/Plaja per un resultat final de 6/3 6/3, finalment es va disputar un Màster masculí de segona categoria que va proclamar campions a Montes/Sebastian i com a sots campions a Oliva/Lazaro el resultat d’aquesta final fou de 6/4 6/4.

mastergirona2014

 

Finalment la jornada va concloure amb el sopar, entrega de trofeus, sorteig d’obsequis i vall fi de festa al restaurant Annie Hall del Club Tennis Figueres.  Agraïr la presencia dels membres de la FCP els senyors Raimón Nadal Delegat territorial, Pere Hernandez President, Javier Casadesus Gerent i el senyor Dani Vives Vice-President, el Delegat territorial de la UFEC el senyor Lluis Barba, als representants del Pàdel Indoor Figueres encapçalats pels senyors Sergi Curto i el senyor Albert Faxedas, així com també els senyors David Collgros i Carles Palahí membres de la junta del Club Tennis Figueres. Agraïr també a tots els col·laboradors que tant durant tot l’any com de forma puntual el dia de la diada han col·laborat d’una forma o altre amb la delegació, gràcies a tots ells els jugadors/es i assistents al sopar  van poder gaudir d’un welcome pack i d’un gran sorteig d’obsequis. Finalment i no per això menys important agraïr a la resta de gent que va assistir durant els Màsters o al sopar de la Diada.

diada girona 3

diada girona 2diada girona 1