FINALITZA EL GRAN SLAM I BRONZE AL CT.TORTOSA

La setmana del 5 al 11 de setembre es va disputar el Gran Slam i el Bronze del circuit català de la Federació Catalana de Pàdel a les instal·lacions del Club Tennis Tortosa on es van repartir 3.800 € amb premis.

Durant tota la setmana hem gaudit del millor pàdel de tota Catalunya a la ciutat de Tortosa amb la gran participació de 89 parelles inscrites d’arreu del territori català, i remarcar també la gran afluencia de públic que va acudir durant tota la setmana a veure l’espectacle que ens van oferir tant a nivell femení com masculí tots els participants.

Les victories del Gran Slam en primera categoria masculina de Adrià Mercadal i Marc Quilez que veren guanyar la final a Jake Benzal i Riki Martinez; i en primera categoria femenina la victoria se la va emportar la parella formada per Sara Pujals i Paula Eyheraguibel enfront Eva Gayoso i Anna Cortiles. Pel que fa al Bronze femení, la parella representant del Club Tennis Tortosa, Lydia Mestre i Joana Gil varen conseguir endur-se el titol en una final molt disputada contra Arantxa Alejandre i Graciela Ferre.

Finalment, destacar dos parelles de les Terres de l’Ebre que varen aconseguir classificar-se al quadre final del Gran Slam masculí, Jordi Vazquez i Artur Bel que finalment caieren derrotats als setzens de final; i la parella formada per Carlos Belles i Joel Climent, els quals arribaren fins als quarts de final caien contra la parella número 2 del ranking català, d’aquesta manera consoliden la gran temporada que estan realitzant.

Cal destacara que aquests són els únics tornejos oficials de la Federació Catalana de Pàdel a les Terres de l’Ebre, i aquests han sigut possibles gràcies a tot el públic assistent, als jugadors, als col·laboradors i als molts patrocinadors que apoyen aquest esport: Merkamotor Tortosa, Camping L’Aube, Avigan, Manolitos, Altadill Electrodomèstics, Canal 21, Undercolors of Benetton, Hierros Domingo, Botavara, Mapfre, PadelGest, Herbalife, Sant Josep Vins, Estructures J.Povill, I. Tomàs, Alqueza Paco’s, Lo Gambusí, ALVE, OCMP i Restaurant Club Tennis Tortosa.

gs-i-bronze-ct-tortosa