FINALITZA EL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL-1 DE LA FCP CELEBRAT AL PÀDEL PARK LLAVANERES

Un total de 18 alumnes han finalitzat a les instal·lacions del club Pàdel Park Llavaneres el curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel. Els exàmens del bloc específic, amb la prova de tècnica i tàctica, han posat el punt i final a un curs que va començar fa un mes i que s’ha desenvolupat durant quatre caps de setmana.

Claudia Sánchez, alumna participant del Curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel descriu que «el curs ha superat les meves expectatives, el format intensiu dels caps de setmana m’ha permès fer-ho compatible amb els meus estudis de batxillerat i això m’ha agradat molt». Sánchez, del Club Tennis Vilanova, assegura que «he après tota la part teòrica del pàdel que desconeixia, i assignatures com la psicologia i les lesions em permetran continuar amb la meva carrera personal dins del pàdel i també per preparar-me com a professional per impartir classes a nens i a adults en un futur».

Per la seva part, Erik March, del Club de Pàdel Arenys de Munt, afirma que «el curs ha anat bastant bé, tot i alguns contratemps causats per la situació de la Covid-19» i apunta «cal posar en valor l’esforç fet per la Federació Catalana de Pàdel, en especial de la Meri Ibañez, i també del Pàdel Park Llavaneres». L’Erik, que treballa com a monitor fa poc assegura que «els coneixements adquirits han estat molt bons i em permeten estar més còmode i tenir una bona base quan imparteixo classes, a més de saber ensenyar els cops correctament, entre d’altres aspectes».

La valoració del curs ha estat molt positiva segons relata l’Arnau Allué, del Club Esportiu Mas Duran de Cervera «tot i estar en pandèmia i haver de fer classes telemàtiques l’actitud del professorat sempre ha estat molt positiva i amb ganes de transmetre coneixement a tot hora». Allué també ha volgut incidir en «he après de tot, a nivell conceptual tant de reglament, com a l’organització d’un esdeveniment esportiu, com quins tipus de lesions ens trobem en el pàdel. I també molt sobre tècnica i tàctica».

Meritxell Ibañez, directora de l’Àrea de Docència de la FCP ha fet balanç del curs «estem satisfets del compromís i implicació de l’alumnat per l’interès i les ganes demostrades. Apuntar que en breu s’iniciarà un altre curs i per segon any consecutiu a la demarcació de Tarragona, concretament a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona».

En curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel que ha organitzat la Federació Catalana de Pàdel hi han participat el psicòleg esportiu, Oriol Mercadé; Marcela Ferrari, entrenadora responsable d’organització d’esdeveniments; el preparador físic Marc Triquell i Meritxell Ibañez, directora i formadora de la FCP. La tècnica i tàctica del pàdel ha anat a càrrec de Carlos Obradors i la temàtica sobre lesions esportives l’ha impartit Ignacio Muro.