FINALITZA EL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL-1 DE LA FCP CELEBRAT AL CT TARRAGONA

Un total de 18 alumnes han finalitzat a les instal·lacions del Club Tennis Tarragona el curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel. Els exàmens del bloc específic, amb la prova de tècnica i tàctica, han posat el punt i final a un curs que s’ha desenvolupat durant quatre caps de setmana.

Anna Porta, alumna participant del Curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel afirma que «valoro molt positivament la gestió del curs». Porta, del club Nova Icària Esport & Fit i del Club de Tennis de La Salut 1902, assegura que «fa 8 anys que jugo a pàdel i vaig decidir-me a fer el curs per explorar noves vies professionals» i apunta «he après coneixements  molt interessants sobre tècnica, tàctica i didàctica».

Per la seva part, Ton Boquet, del Club Tennis Tarragona, valora que que «m’ha semblat un curs molt dinàmic i entretingut,  on hem tocat temes que mai m’hagués imaginat per ser entrenador» i recomana «fer el curs, ja que per exemple tota la temàtica d’esdeveniments esportius m’ha servit molt. Vaig apostar per cursar-lo ja que m’agrada ensenyar pàdel, el curs m’ha fet agafar moltes idees i estic molt content la veritat».

Les expectatives del curs s’han materialitzat segons Antonio Callau, del club Padelnou de l’Hospitalet de l’Infant «hem après molt en coneixements, en continguts i en planificació». Callau -que porta jugant a pàdel quinze anys- també ha comprovat que «he fet el curs per poder formar-me d’una manera correcta i professional per poder així exercir com a tècnic».

La valoració de Guillem Figuerola, que forma part del CT Valls i que treballa al gimnàs Putxet Sport de Barcelona és positiva «els coneixements que he après alguns els sabia, i d’altres no. Ara bé, descobrir-ne de nou em serà molt útil».

Meritxell Ibañez, directora de l’Àrea de Docència de la FCP ha fet balanç del curs «estem satisfets del compromís i implicació de l’alumnat per l’interès i les ganes demostrades durant els darrers quatre caps de setmana.».

En curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel que ha organitzat la Federació Catalana de Pàdel hi han participat el psicòleg esportiu, Oriol Mercadé; Marcela Ferrari, entrenadora responsable d’organització d’esdeveniments; el preparador físic Marc Triquell i Meritxell Ibañez, directora i formadora de la FCP. La tècnica i tàctica del pàdel ha anat a càrrec de Carlos Obradors i la temàtica sobre lesions esportives l’ha impartit Ignacio Muro.

Replies for “FINALITZA EL CURS DE TÈCNIC DE NIVELL-1 DE LA FCP CELEBRAT AL CT TARRAGONA”

Comments are closed.