FINALITZA EL CT.CATALUNYA MENORS 2016

31.10.2016

Les pistes del Barberà Pàdel Indoor han coronat als nous campions i campiones de Catalunya de menors de pàdel. Un total de 198 parelles han competit des de categoria benjamí fins a júnior per aconseguir els diferents títols en joc en categoria masculina i femenina. La jornada final ha deparat excel·lents partits en el quadre principal i en el de consolació, amb la disputa de les vint finals corresponents (adjuntem relació de campions).
Un cop finalitzada les finals i en l’entrega de trofeus i medalles als campions i finalistes, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit del torneig tant a nivell organitzatiu com de participació.
La Federació Catalana de Pàdel ha fet entrega d’una placa commemorativa a Rafael Gonzàlez, director esportiu del Barberà Pàdel Indoor, per l’hospitalitat i professionalitat demostrada durant la setmana de celebració del Campionat de Catalunya de menors de pàdel. En l’acte d’entrega de trofeus, també hi ha estat present Marit Willis, responsable de l’àrea de menors de la Federació Catalana de Pàdel i Francisco Blanco, regidor d’esports de l’ajuntament de Barberà del Vallès.
Recordem que la coordinació d’aquesta edició 2016 del Campionat de Catalunya de menors de pàdel ha anat a càrrec de Meritxell Ibañez, directora del circuit de menors de la Federació Catalana de Pàdel, i ha comptat amb Rafa Gonzàlez com a director del torneig i de Tony Martínez com a jutge àrbitre.
La Federació Catalana de Pàdel agraeix el suport institucional de la Generalitat de Catalunya, de la UFEC, de l’Ajuntament de Barberà del Vallès; i dels patrocinadors Head –pilota oficial de la Federació- Asics i Nacex per fer costat al Campionat de Catalunya de menors de pàdel.

ct-cat-menors2016

campions-menors-2016