FINALITZA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PÀDEL 2016

La XXIV edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel ha coronat a Marta Marrero i Ari Sánchez en categoria femenina, i a Enric Sanmartí i Gerard Company en la masculina, com a campions de l’edició 2016 celebrada al RC Polo de Barcelona.

La final femenina ha enfrontat a Lucía Sainz i a Gemma Triay davant de Marta Marrero i Ari Sánchez. Després que cada parella resolgués un set a favor, el tercer set s’ha decantat del costat de la parella Marrero-Sánchez per un resultat de 6-4, 3-6 i 6-1. Pel que fa als homes, la parella Sanmartí-Company s’han adjudicat en dos sets la final davant de Rubén Rivera i Eduard Bainad per 6-3 i 6-3. Amb aquest triomf, Enric Sanmartí es proclama per desena vegada campió de Catalunya de pàdel, per davant de Javi Casadesús, amb qui estava empatat amb nou títols. El deixeble, ha superat al mestre, en el que són dos grans jugadors del pàdel català.

Cal destacar també l’homenatge que la Federació Catalana de Pàdel ha realitzat a les jugadores recent campiones al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Menors. En l’acte, a més de Pere Hernàndez, màxim responsable de la Federació Catalana de Pàdel, l’han acompanyat Curro Espinós, president del RC Polo; Santi Siquier, representant territorial de l’Esport a Barcelona; Gerard Esteva, president de la UFEC; Daniel Laga, coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona;  Ricard Cabot, Lucas Cabot i Joan Marí Guillot, vocals de l’àrea de pàdel del RC Polo i els directius de la Federació Catalana de Pàdel, Felip Ródenas i Miquel Bayona.

Un cop finalitzada les finals i en l’entrega de trofeus, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit del torneig tan a nivell organitzatiu com de participació. Recordem que s’han batut el record d’inscripcions amb 660 jugadors i jugadores que hi han participat en les 9 categories, sis d’elles masculines i tres de femenines.

La Federació ha fet entrega d’una placa commemorativa a Curro Espinós, president del RC de Polo de Barcelona, per la hospitalitat oferida durant la setmana de celebració de la XXIV edició del Campionat Absolut de Pàdel de Catalunya.

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair el suport dels patrocinadors: Asics, Head, Estrella, Nacex, Nutella, Segura Viudas i Epaplus. Així com també al canal Esport3, responsable de la retransmissió de les dues finals.

Video final femenina

Video final masculina

Video resum UFECtv

homenatge-seleccio

Homenatge a la selecció femenina de menors 2016

foto-familia-campionat

Foto Familia del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel 2016

campions-absoluts-masculins

Campions 2016

campiones-absolutes-femenines

Campiones 2016