FINALITZA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2015

25/10/2015
La XXIII edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel corona a Marta Marrero i Eli Durán en categoria femenina, i a Adrián Biglieri i Enric Sanmartí en la masculina com a campions.

La final femenina ha enfrontat a Ari Sánchez i Gemma Triay contra Marta Marrero i Eli Durán. Després que cada parella resolgués un set favorable, amb un emocionant segon set decidit al tie-break, la final es va resoldre del cantó de Marrero-Durán per la retirada de Sánchez-Triay. Pel que fa als homes Sanmartí-Biglieri s’han adjudicat en dos sets la final davant de Ricky Martínez i Jake Benzal.

Cal destacar també l’homenatge que la Federació Catalana de Pàdel ha realitzat a les jugadores campiones al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de Menors. En l’acte, a més de Pere Hernàndez, màxim responsable de la Federació Catalana de Pàdel, l’han acompanyat Gerard Figueres, Director del Consell Català de l’Esport; Juan Pedro Pérez, Tinent d’Alcalde d’Esports de l’Ajuntament de El Prat, Jordi Sans, Director Esportiu de la UFEC i Marit Willis, Responsable de Menors de la Federació Catalana de Pàdel.

Finalment, en l’entrega de premis, el President de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha destacat l’èxit del torneig tan a nivell participatiu com d’organització. La Federació ha fet entrega d’una placa commemorativa a Eduard Bainad, gerent del Club Pàdel Barcelona El Prat, per la tesca organitzativa realitzada aquesta setmana.

campions-absolut-2015w campiones-absolut-2015w

Ct.Cat.Abs.2015-final-w