FINALITZA EL BRONZE DE LA PENYA ARLEQUINADA

La setmana del 29 d´agost al 4 de setembre s’ha disputat a les instal·lacions de LA PENYA ARLEQUINADA la prova del Circuit Bronze de la FCP.

En total han participat 92 parelles, nou record d’assistència per el Club.

Ha estat una gran setmana on el temps ha acompanyat, amb moments de molta calor, però on els jugadors varen demostrar esta molt ben preparats

Las finals es van jugar el diumenge i  els resultats de les finals han estat:

1ª Masculí: Xavi Soler i Raul Carmona han guanyat a Isma Acuña i Dani Huerta per 7-6 (5),  6-7 (7) i 7-6 (4). Grandíssim partit on el públic no va poder demanar mes. 3 sets amb tie break i amb joc el títol. Certament si haguéssim pogut, els quatre jugadors mereixen endur-se el campionat.
1ª Femení: Mireia Herrada i Esther Pérez han guanyat a Sara Lopez i Macarena Rodríguez per 6-2 i 6-3. Molt bon partit de la Mireia i la Esther que van superar aquesta vegada en joc a les seves rivals… i també els cops de la forta calor del dia. De totes maneres també remarcar el molt bon torneig de la Sara i la Macarena.

3ª Masculí: Els germans Jordi i Marc Esplugas han guanyat a Alex Roig i Adrián Marquillos per 6-2,  6-3. Gran setmana dels germans Esplugues amb un joc molt sòlid que els ha portar fins la final i a guanyar-la davant del Alex i l’Adrián que per la seva part del quadre, varen fer també un excel·lent torneig i arribar a la final amb tot mereixement.

La prova de Consolació Masculina l´ha guanyat Ramon Cano i Jaume Verdager amb Sergio Nicolas y Jose Maria Simon com a finalistes i la Consolació Femenina l´ha guanyat Vinyet Cuixart i Anna Serra amb Teresa Casamayor i Carla Lara com a sots-campiones.

El jutge àrbitre del torneig ha estat Xavi Cartañá i el director del torneig la Garciela Martinez amb la inestimable col·laboració de la Maria Auguets i el Jordi Navarro.

Os esperem a tots a la propera edició.

BRONZE-PENYA-ARL-ma
BRONZE-PENYA-ARLEQUINADA-ma
BRONZE-PENYA-ARLEQUINADA-fe