FINALITZA CAMPIONAT D’ESPANYA DE MENORS 2015

El 6 de setembre, després de 5 dies de pàdel, va finalitzar al Club Ciudad de la Raqueta de Madrid, el III Trofeu Adidas/padel ‪‎Campionat d’Espanya de menors 2015‬.
Són molts minuts, hores, dies, semanes i mesos on el joves padelers han estat treballant dur per aconseguir arribar a aquesta data.
Els 134 ‪MenorsFCP‬ catalans que van aconseguir la plaça per aquest torneig ja van tenir el seu reconeixement personal, participar a la cita més preuada, resultat del dur esforç, treball i sacrifici que han dut a terme durant aquests darrers mesos.
Els resultats han estat de tot tipus, millors i no tant bons però ens hem d’endur la satisfacció d’estar-hi participant i seguir treballant per resoldre els errors que hem tingut.
En el seu darrer any com a menor i després d’obtenir en els 5 anteriors el títol de campiona, la tarragonina Ari Sánchez tanca el seu pas pel pàdel de menors, com no podia ser d’una altre manera, al costat de la seva companya i bona amiga Martita Ortega amb la victòria en la seva “darrera” Final Junior per un doble 6/2.
En nois, l’Eric Ginel qui després de ser operat quan tenia 8 i 9 anys dels seus dos genolls, la seva lluita, treball, sacrifici i esforç per seguir disfrutant del pàdel ha tingut el seu fruit, en el primer any com a júnior s’ha fet amb el títol de Campió d’ Espanya.
Cal destacar també a les benjamines Lucia Rosa i Anna Ortiz que s’han quedat a un esglaó d’aconseguir el títol, i han tornat cap a casa amb el sots-campionat.
Volem felicitar a tots els jugadors/es per la vostra dedicació i als pares, familiars, amics que feu possible que els vostres fills gaudeixin de fer esport i en aquest cas disfrutar del pàdel.
Ara toca seguir treballant !!!
Molts Ànims a tots/es

ct.esp.men2015_tots_w