FINAL DEL PLAYOFF DE LA LLIGA CATALANA DE MENORS BULLPADEL DE TGN I BCN

A Tarragona s’ha disputat el playoff  a les instal·lacions del Global Padel Sports. En categoria sub16 -ja que els campions de sub13 es van decidir a la lliga regular- acabant en primera posició el CT REUS MONTEROLS ‘A’ i segon classificat el CLUB TENNIS PADEL RIUDOMS.

A Primera categoria el conjunt guanyador ha estat el CLUB PÀDEL CAMBRILS ‘A’ i que també ha estat el vencedor de la Lliga regular, derrotat a la final al CT TARRAGONA per un resultat de 2-1.

L’equip guanyador de la Segona categoria ha estat el CT VALLS, que s’ha imposat a la final GLOBAL PADEL ‘A’ per 2-1.

Un total de 25 equips en les 2 categories sub13 i sub16 han participat en aquesta edició amb més de 250 jugadors i jugadores.

Resultats Barcelona

A Barcelona s’ha jugat el playoff de sub13 i sub16 amb un total de 22 equips, al club Pàdel La Llagosta.

En categoria sub13 la final l’han disputat els equips del CT SABADELL i NTCPADEL, primer i segon de la Lliga regular, tot i que el campió dels playoff ha estat el NTCPADEL, vencent a la final per 2-1.

En sub16 l’equip de NTCPADEL, primer de la Lliga regular del seu grup, s’ha acabat imposant per 3-0 a la final a l’equip segon de la lliga, ATLÈTIC TERRASSA.

Un total de 45 equips en les dues categories sub13 i sub16 han participat en aquesta edició amb més de 450 jugadors i jugadores.

Amb la disputa dels Play off de la Lliga Catalana Bullpadel 2021/22 de Menors es dona per finalitzada aquesta lliga.

NTC Padel Sub 13 Campions CT Sabadell Sub13 Finalista Athletic Terrassa Sub16 Finalista Riudoms sub13 Segon Classificat Lliga Padel Cambrils A Sub16 Campions NTC Padel Sub 16 Campions Global Sub16 2a Categoria Sots-Campions CT Reus Monterols Sub13 1er Classificat CT Valls Sub 16 2a Categoria Campions CT Tarragona Sub16 Finalistes