FESTA LLIURAMENT DE PREMIS INTERCLUBS FEMENINS

En el transcurs de l’acte, al que van assistir més de 500 padelistes, es va fer un homenatge a tres grans jugadores: Lucía Sainz, Marta Marrero, Eva Gayoso.

Barcelona, 16 març. El passat dijous día 12 es va lliurar a la Sala Luz de Gas de Barcelona els trofeus als campions i sotscampions de l ́edició de Interclubs femenins 2014.

En el transcurs de l’acte Pere Hernández President de la Federació Catalana de Pàdel va fer un discurs, en el que va valorar l’augment de participació en la novena edició d’aquesta competició.

Els premis als 40 equips participants es van lliurar davant els més de 500 assistents a la vetllada. Els campions 2014 dels diferents grups van ser: Club Esportiu Bonasport, Club esportiu Laietà A, Ipadel, Club Tennis Masnou, Pàdel Indoor Mataró.

Els equips sotscampions 2014: Real Club de Polo A, Júnior Fútbol Club, Club Tennis Sabadell, Atlètic Terrassa Hockey Club, Acadèmia Sánchez Casal.

En acabar el lliurament es va fer un reconeixement a Marcela Ferrari directora del Torneig, que tot i continuar vinculada a ala Federació catalana de Pàdel, deixarà les seves funcions en l’Interclubs.

El moment més important de la vetllada va arribar amb l’ homenatge a tres grans jugadores, encara en actiu: Lucía Sainz, Marta Marrero i Eva Gayoso. Un reconeixement per la seva trajectòria personal i professional, fent menció del gran palmarès nacional e Internacional que les ha fet destacar dins el mon del pàdel.

La vetllada va finalitzar amb el sorteig d’obsequis dels patrocinadors i col·laboradors de la Federació Catalana de Pàdel: Head, Asics, Estrella Damm, Black Crown, Kieser Training, Mondial, Mapfre i Play and Healp i amb música i ball per a tots els assistents.

Enhorabona a les campiones i sotscampiones, i sobre tot pel bon ambient e implicació de totes les participants que fan cada dia més gran el Pàdel!

interclubs2015(1)

interclubs2015(2)

interclubs2015(4)
interclubs2015(8)

interclubs2015(5)

interclubs2015(6)