FESTA D’INTERCLUBS FEMENINS 2015

Èxit rotund de convocatòria en la Festa Interclubs de Pàdel Femení 2015 de Barcelona. Prop de sis-centes representants del pàdel femení s’han aplegat a la sala Luz de Gas de Barcelona per participar en aquest esdeveniment que cada any prepara la Federació Catalana de Pàdel. L’acte ha servit per fer entrega dels trofeus i medalles als equips sotscampions i campions de l’edició interclubs del darrer any, i també per realitzar un merescut homenatge a les seleccions catalanes de menors, absolutes i veteranes pel triplet aconseguit al 2015.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de diferents membres de la junta directiva, ha destacat durant la seva intervenció ‘l’empenta que les jugadores li estan donant al pàdel femení i els fruits i èxits que això està donant al nostre esport’. La Federació també ha volgut agrair expressament el suport dels patrocinadors i col·laboradors que han participat a la la Festa Interclubs de Pàdel Femení 2015 de Barcelona.

Un dels moments més sorprenents de la festa, i que ha servit per posar el colofó final, ha estat el pastís que ha reproduït la pala corporativa de la Federació i que ara també s’ha transformat en delícia gastronòmica.
interclubs-2015                LOGOS

Noticia Mundo Deportivo