FERRAN GONZÀLEZ I CLAUDIA SÁNCHEZ OBJECTIUS DE MÀXIMS AQUEST 2020

FERRAN GONZÀLEZ I CLAUDIA SÁNCHEZ OBJECTIUS DE MÀXIMS AQUEST 2020

Ferran González i Claudia Sánchez, números 1 infantil masculí i cadet femení del pàdel català l’any 2019, aspiren a màxims aquesta temporada tot i haver canviat de categoria. Així ho han manifestat en el cicle d’entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).
GALA FERRAN GONZALEZ

González s’estrena com a primer any de cadet «serà una temporada competitivament dura davant de rivals de segon any que dominen la categoria. El primer objectiu és entrar sempre a quadre i a partir d’aquí anar partit a partit» assegura el jugador del CT Andrés Gimeno i del Tennis Despí «El 2020 ha deparat molts canvis. Enguany he canviat de parella, ara jugo amb el Xavi Gutiérrez i també ha canviat de posició a la pista, ara jugo a l’esquerra».

 

El jugador de Begues ha indicidit en destacar l’important paper en el seu desenvolupament formatiu de Oriol Moyés «aquests darrers quatre anys la seva figura ha estat molt important per mi, en l’aspecte tècnic i mental aprenc molt amb ell. És un gran entrenador, ara bé, encara és millor persona. També vull destacar en el meu aprenentatge al Toni Bueno. Amb el que m’ensenyen tots ells m’agradaria en uns anys fer realitat el somni de poder jugar el World Padel Tour».

GALA CLAUDIA SANCHEZ

Per la seva part Claudia Sánchez vol repetir els èxits dels 2019 «va ser una temporada magnífica. Enguany al ser primer any de junior sóc conscient que no serà fàcil, ara bé, voldria repetir triomf al Campionat de Catalunya». Sánchez, que enguany fa parella amb l’Aina Tremosa afirma que «l’any passat amb la Noa Cánovas de parella vam disfrutar d’allò més, vivint grans duels a les finals davant de l’Ainara Pozuelo i la Carlota García. Ara s’ha tancat l’etapa de cadet i m’il·lusiona molt la de junior».

 

La jugadora de Vilanova i la Geltrú també ha assegurat que «treballo molt per intentar millorar l’aspecte mental a pista, els meus entrenadors incideixen molt en que tinc capacitat de millora». Sánchez també ha desvetllat que «el confinament l’intenta portar de la millor manera possible i que té moltes ganes de retrobar-se amb la seva gent al carrer i en una pista de pàdel».

 

Finalment i tot i que de moment la temporada es troba aturada pel decret d’alarma establert pel coronavirus, Claudia Sánchez i Ferran Goznález viuen l’actualitat del pàdel als seus domicils amb els seus familiars i recordant que «#ElPàdelCatalàEsQuedaACasa».

La pròxima setmana els entrevistats seran Iker Mercader el dimarts 14 d’abril i Andrea Ustero el divendres 17 d’abril.