FÉLIX LINARES I LAIA RODRÍGUEZ «EL 2020 QUEDARÀ GRAVAT A LA NOSTRA MEMÒRIA»

 

 

Félix Linares i Laia Rodríguez, números 1 en categoria cadet del pàdel català aquest darrer any, expliquen que «tot i ser un 2020 esportivament extrany i que mai oblidarem, la veritat és que finalitzar com a número 1 és una satisfacció important». Linares i Rodríguez així ho han assegurat en les entrevistes al planter del pàdel català que organitza la Federació Catalana de Pàdel (FCP)mitjançant el canal oficial d’Instagram.

Félix Linares apunta que «ha estat un any que ha canviat les estructures de tot, el pàdel inclòs. Ara bé, m’ha tocat com a tots, adaptar-nos a la situació». Linares, estudiant de batxillerat i amant de veure partits de pàdel antic afirma que «amb el Gerard Sánchez, la meva parella, vam guanyar el II Super Gran Slam de Menors d’aquesta temporada jugat al Global Pàdel Sports i ens va deixar un regust molt dolç aquest triomf». El jugador del Infinit Pàdel ha assegurat que «m’agradaria poder jugar més competicions del Circuit Català Absolut, ja que és molt interessant. I posats a demanar, enfrontar-me a Enric Sanmartí i Tonet Sans». Félix Linares enguany també s’ha format acadèmicament en el seu esport preferit ja que ha cursat el curs de Tècnic de Nivell 1 de Pàdel «era el més petit de tots els alumnes en un curs molt interessant».

Per la seva part Laia Rodríguez ha desvetllat que «inicialment vaig començar al tennis, però allà on jugava tot i ser jo esquerrana em feien jugar amb la raqueta a la mà dreta. Al poc temps van obrir un club de pàdel al costat i em vaig posar a jugar a pàdel». Rodríguez, que s’emmiralla en Ari Sánchez com a jugadora referent explica que «dels meus inicis a ara he millorat en molts aspectes, sobretot en actitud he notat que he evolucionat molt». La jugadora del Club Tennis Olesa ha destacat la figura de Marc Banegas, el seu entrenador «ell és un dels culpables de la meva bona evolució. Em fa fixar-me en els petits detalls i com són d’importants».

Félix Linares i Laia Rodríguez han estat els protagonistes d’aquesta setmana mitjançant el canal oficial d’Instagram de la FCP de les entrevistes al planter del pàdel català que enguany finalitzen com a nº1 del Circuit de Menors ASICS. La pròxima setmana l’entrevistat en categoria infantil masculí serà Arnau Candelo, el dimarts 15 de desembre a les 19h. Per la seva part el dijous 17 de desembre serà el torn d’Andrea Ustero, també a les 19h.