FELIP RÓDENAS PREN POSSESSIÓ COM A PRESIDENT DE LA FCP

Felip Ródenas ha pres possessió del càrrec de president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) en un acte celebrat a la seu central de l’organisme federatiu. El president de la FCP, junt amb els nous membres de la junta directiva, inicien una nova etapa a la FCP després d’haver guanyat les eleccions el passat dissabte 22 de maig.

El màxim responsable del pàdel català ha exposat la satisfacció del seu equip i de la seva persona davant dels reptes que afronten d’ara en endavant ‘estem molt il·lusionats de poder treballar pel pàdel català, per fomentar el seu creixement i encarar amb energies renovades els objectius presents i futurs’.

El nou president de la FCP ha assegurat que ‘conjuntament amb la meva junta directiva volem ‘potenciar el pàdel en l’aspecte amateur, crear una lliga de proximitat per als menors o reforçar molt més el Circuit Català. Són algunes de les nostres propostes inicials que tenim’ i ha afegit ‘confiem absolutament amb els professionals que treballen a la FCP i en la seva experiència i trajectòria’.

 Composició junta directiva FCP

-President: Sr. Felip Ròdenas Morera

-Vicepresident Esportiu: Sr. Enric Sanmartí Beleta

-Vicepresident Econòmic: Sr. Xavier Ato Herrera

-Vicepresident Àrea Clubs: Sr. Joan Josep Jané Bidó

-Vicepresidenta Institucional: Sra. Helena San Martín Cervera

-Tresorer: Sr. Joan Querol Maria

-Secretaria: Sra. Núria Garcia Garcia

-Vocal Esportiu-Relacions FEP: Sr. Eduard Bainad Puig

-Vocal Pàdel Competició: Sra. Cristina Gomis Argemí

-Vocal Pàdel Femení: Sra. Eva Fons Vidal

-Vocal Pàdel Amateur: Sra. Vanessa Prat Pérez

-Vocal Pàdel Lleida: Sra. Natàlia Satué Martínez

-Vocal Pàdel Girona: Sra. Eva Llonch Vila

-Vocal Pàdel Tarragona: Sra. Elga Molina Roig

-Vocal Pàdel Barcelona: Sra. Laura Corominas Martín

Perfil Felip Ródenas

Felip Ródenas és nascut a Barcelona i té 54 anys. Empresari en el sector de la logística i màrqueting. És el president del Club de Tennis La Salut des de 2013. Anteriorment ha estat patró i vicepresident a la Fundació Catalana de l’Esport, també va formar part de la junta directiva de la Federació Catalana de Tennis, a més d’haver estat vicepresident de la Real Federación Española de Tenis.