FCdP

FCP
Benvinguda del President

Benvolguts amics,

Em plau donar-vos la benvinguda, en nom propi i en representació de la Junta Directiva, al web oficial de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

Personalment, sóc membre de la Junta Directiva de la FCdP des de l’any 2002, quan llavors era la Unió Esportiva de Clubs de Pàdel de Catalunya. L’any 2004 vam aconseguir, amb entusiasme i perseverança, i de la mà del primer president Ivan Corretja, constituir-nos com una federació esportiva catalana de ple dret, la Federació Catalana de Pàdel.

Al llarg d’aquests anys, he tingut el privilegi de poder col·laborar amb el desenvolupament i creixement de la Federació Catalana de Pàdel des de diversos càrrec de responsabilitat a la Junta Directiva, fins que l’esdevenir del temps i les circumstàncies em van portar a assumir-ne la presidència. Des d’aquest càrrec, juntament amb els meus companys, tots els esforços se centren en gestionar la FCdP amb rigor i eficàcia, i, sobre tot, amb responsabilitat i seny.

Vull agrair des d’aquestes línies als meus companys de Junta Directiva el suport i la estima personal que m’han mostrat, que considero molt valuosos per exercir el càrrec. Treballem en equip, aquesta és la nostra força i la nostra cohesió, i sempre des del més absolut caire honorífic i voluntarista.

Treballem pel pàdel en el sentit més ampli, des del pàdel de base fins el de competició, donant servei als més de 200 clubs afiliats i 13.000 esportistes federats, que són els veritables protagonistes de la FCdP, i la seva raó de ser.

No oblidem les relacions institucionals. Mantenim una estreta relació amb la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), i amb el Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya (CCE), els dos màxims exponents reguladors de l’esport federat a Catalunya.

El pàdel no s’atura, continuarà oferint noves oportunitats per millorar la promoció de l’esport de base, la formació reglada d’instructors, àrbitres i jutges, i la competició en tots els seus circuits.

Podeu comptar amb el nostre esforç, des de la FCdP comptem amb tots vosaltres per assolir-ho. És el repte de tots.

Rebeu una salutació cordial,

Pere Hernández Ripoll
President de la Federació Catalana de Pàdel.