Alineació On-Line i Registra Resultats

Una de les novetats de gestió més importants de la lliga serà l’anul·lació de l’acta física (en paper), a partir d’aquesta lliga s’haurà de fer a través del web (online).
El funcionament per completar l’acta (registra resultats) :

 • Entrar dins opció Alineació On-Line amb l’usuari i contrasenya de capità / na.
  Si el capità / na té diversos equips podrà triar la modalitat i la categoria dels diferents equips.
 • L’eliminatòria pot estar en 3 estats:
  • PENDENT ALINEACIÓ – No s’ha gravat encara l’alineació.
  • GRAVADA – Ja s’ha entrat l’alineació i s’ha deixat gravada per al seu posterior enviament. (Fins que no s’envia es pot anar canviant l’alineació).
  • ALINEACIÓ ENVIADA – El capità / na de l’equip contrari ja ha enviat l’alineació per poder veure la hauràs d’enviar la teva.
 • Un cop que l’acta ja s’ha enviat per els 2 capitans / es, ja es podrà veure l’alineació de cada equip individual prement els botons d’alineació local o alineació visitant.
 • Les 2 alineacions quedaran gravades en registra resultats (acta) i només faltarà que qualsevol dels 2 capitans / es posin els resultats i es confirmi per l’altre capità.

Funcionament Alineació Online

 1. Les Alineacions Online s’han de fer obligatòriament abans de començar l’eliminatòria, sinó s’envien les alineacions no es podran afegir els noms dels jugadors / es a Registra Resultats (Acta).
 2. Selecciona la jornada que vols omplir l’alineació.
 3. Pots canviar totes les vegades que vulguis l’alineació, gravant cada vegada abans de sortir es quedarà guardada, només quan estiguis segur pots enviar l’alineació llavors ja no es podrà canviar.
 4. La hauràs d’enviar just abans de començar (com quan s’emplenava l’acta física) es recomana 10 minuts abans de començar.
 5. Quan els 2 capitans hagin enviat l’alineació ja es podrà anar a registra resultats (acta) i es podran veure a les 2 alineacions.
 6. Finalment quan s’acabi l’eliminatòria s’haurà d’omplir els resultats SIGNAR i ENVIAR per qualsevol dels 2 capitans.
 7. En el moment que es registra resultats (Acta) apareix el resultat i pendent de Validar al calendari.
 8. Es pot validar fins a 5 dies després de la data de l’eliminatòria sinó es fa es valida automàticament.