EYHERAGUIBEL-SÁNCHEZ I JUAN-LUQUE, CAMPIONS DEL GRAN SLAM DEL CT TARRAGONA

24.05.2017

Ari Sánchez i Paula Eyheraguibel, a Primera femenina, i Jordi Juan i David Luque, a Primera masculina, s’han proclamat brillants vencedors del Gran Slam de pàdel disputat a les pistes del Club Tennis Tarragona i que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Sánchez i Eyheraguibel han derrotat en la gran final a Cristina Gomis i Núria Rovira per 6/1 i 6/2. Les campiones s’havien imposat a semifinals per 6/2 i 6/0 a Sara Pujals i Aranzazu Osoro, mentre que Gomis i Rovira havien superat a Anna Cortiles i Nicole Traviesa per 6/1 i 6/7.
A Primera masculina els triumfadors han estat Jordi Juan i David Luque que han derrotat per 6/3 i 6/1 a Rubén Rivera i Eduard Bainad. Els guanyadors s’havien imposat a semifinals als números u del torneig, Enric Sanmartí i Ricky Martínez, per 6/3 i 6/3.
A Tercera masculina han guanyat Ricard González i Roger Mir per 6/3 i 6/4 davant Enric Conca i Oriol Parés; i a Quarta masculina, el títol ha estat per a David Valeriano i Alex Valeriano, després de guanyar per 6/3 i 6/4 a Mauro Iván Barbarroja i Josep Maria Bergadà.
Albert Rius, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Tarragona i Pere Lluís Bergadà, president del CT Tarragona, conjuntament amb la resta d’autoritats, van presidir l’entrega de trofeus d’un torneig que va aplegar un nombrós públic a les instal·lacions del club de Cala Romana.

????????????????