EYHERAGUIBEL-OSORO S’IMPOSEN AL PRIMER SUPER GRAN SLAM DEL ANY

3.4.2017

El primer Super Gran Slam del 2017 ja coneix les guanyadores a Primera categoria femenina. La parella formada per Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro s’han coronat com a campiones de la prova celebrada a les instal·lacions del CE Valldoreix.

En una final molt disputada i que s’ha resolt a tres sets, Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro s’han imposat amb el resultat de 6-4, 3-6 i 6-0 a la parella integrada per Cristina Gomis i Núria Rovira. Després que cadascuna de les parelles s’imposés en un set, el tercer i definitiu va caure del costat de Eyheraguibel-Osoro de forma clara.

Pel que fa a la final de Primera masculina, aquesta es jugarà el pròxim dissabte a les 12h del migdia. La forta pluja caiguda ahir diumenge va impedir la disputa d’una final que enfrontarà a Enric Sanmartí i Gerard Company contra Rubén Rivera i Eduard Bainad.

La jornada de finals va estar presidida per Daniel Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel. El Super Gran Slam celebrat a les instal·lacions del CE Valldoreix correspon al primer dels actes del 50è aniversari de l’entitat.

Guanyadores CE Valldoreix