EYHERAGUIBEL-OSORO I SANMARTÍ-BRITOS S’EMPORTEN EL OR DEL ATHLETIC TERRASSA

30.05.2017

Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro a Primera femenina i Enric Sanmartí i Andrés Alberto Ríos a Primera masculina, s’han proclamat aquest cap de setmana campions de l’Or celebrat a les instal·lacions del Athletic Terrassa Hockey Club.
Eyheraguibel i Osoro han disputat la final femenina davant de la parella formada per Lara Tena i Noelia Márquez. Aquesta s’ha resolt molt clarament pel cantó de les campiones en dos sets amb un resultat de 6-0 i 6-2. A la masculina Sanmartí-Britos s’han imposat a David García i Ricky Martínez per 6-2 i 6-3.
A Tercera masculina la parella Edgar Casals-Oscar Ramos va derrotar per 6-4, 6-7 i 6-3 als finalistes Joan Cabanes-Aitor Basterretxea. A Quarta masculina el títol va ser per Aleix Vaquer i Ignasi Pujado que amb un marcador de 7-5 i 6-4 a Jordi Capel-Cesar Balairon.
L’Or del Athletic Terrassa Hockey Club ha estat un èxit de participació on s’ha vist molt bon pàdel i una gran assistència d’espectadors. El pròxim Or es disputarà la setmana del 2 al 9 de juliol al club Up Pàdel.

OR_AT. TERRASSA