EYHERAGUIBEL-OSORO I SANMARTÍ-BIGLIERI GUANYEN EL GRAN SLAM DEL PÀDEL OCATA MASNOU

31.07.2017

El Gran Slam celebrat al club Pàdel Ocata Masnou ha coronat com a vencedors de Primera a Enric Sanmartí i Adrián Biglieri, en categoria masculina, i a Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro, a la femenina.

A la final masculina Sanmartí-Biglieri s’han imposat a Jordi Juan i David Luque per 4-6, 6-1 i 6-2. Tot i que els guanyadors han perdut el set inicial, han sabut sobreposar-se i adjudicar-se amb comoditat el segon i tercer set.

A Primera femenina Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osoro s’han imposat molt clarament en la final a Cristina Gomis i Núria Rovira en dost sets, per 6-1 en el primer i 6-2 en el segon.

A Tercera masculina els campions han estat Jordi Sánchez i Ugo Moreno, després de guanyar per 6-4 i 6-3 davant la parella formada per Martín Lucas i Mauro Raimondo. Finalment a Quarta masculina, Juan Carlos Arévalo i José María Bonilla s’han fet amb el títol superant per 6-2 i 7-6 a Nicolás Gavino i Robert Clotet.

En l’entrega de trofeus als campions i finalistes del Gran Slam del Pàdel Ocata Masnou ha comptat amb la presència de Daniel Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel.

GRAN SLAM PADEL OCATA