EYHERAGUIBEL-OSORIO I BUENO-ESCALANTE, CAMPIONS DEL SUPER GRAN SLAM DEL MARESME PÀDEL CLUB

6.6.2017

Paula Eyheraguibel i Aranzazu Osorio, a Primera femenina, i Toni Bueno i Javi Escalante, a Primera masculina, s’han proclamat brillants vencedors del Super Gran Slam de pàdel disputat a les pistes del Maresme Pàdel Club i que ha finalitzat aquest cap de setmana.
Eyheraguibel-Osorio han derrotat en la gran final a Cristina Gomis i Núria Rovira per 6-2, 4-6 i 3-1. Gomis i Rovira han hagut d’abandonar un cop finalitzat el quart joc del tercer set. A Primera masculina els triumfadors han estat Toni Bueno i Javi Escalante que han derrotat per 6-4 i 6-2 a Marc Quilez i Adrià Mercadal.
A Tercera masculina han guanyat Mario Vigara i Joaquim Florensa; a Quarta masculina el títol ha estat per Albert Segarra i Lukas Schaefer i a Cinquena masculina el Super Gran Slam se’l han emportat Sergi Jiménez i Abelardo Vera.
Miquel Bayona, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Barcelona, conjuntament amb la resta d’assistents, va estar present en l’entrega de trofeus d’un Super Gran Slam que va aplegar un nombrós públic a les instal·lacions del Maresme Pàdel Club.

SUPER GRAN SLAM MARESME PADEL CLUB