ÈXIT ESPORTIU DE LA 1a COPA INTERCLUBS FEMENÍ DE BARCELONA

Les pistes del Fibra Sports Club de Cabrera de Mar han convertit, aquest cap de setmana, el campionat de la 1a Copa Interclubs Femení de Barcelona, en una autèntica festa esportiva. La competició ha estat un èxit -amb la participació de 25 equips- que ho han donat tot a la pista, gaudint d’una autèntica atmosfera padelera en la primera edició d’aquest torneig.

El quadre d’equips campions i subcampions és el següent:

  • Grup A: campió Fibra Sports ‘A’ i subcampió Les Nomades Nou Pàdel Les Franqueses.
  • Grup B: campió Junior FC i subcampió CE Vall Parc ‘A’
  • Grup C: campió Fibra Sports Club ‘B’ i subcampió Reial Club Polo ‘C’
  • Grup D: campió Alfou Padel Club i subcampió Tennis Mora
  • Grup E: campió CE Hispano Francès i subcampió Sant Just Pàdel Club

Durant la disputa de la 1a Copa Interclubs Femení de Barcelona, i també en l’entrega de trofeus, la representació de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha estat encapçalada per Felip Ródenas, president FCP; per la vicepresidenta institucional FCP, Helena San Martín i per Eva Fons, vocal de pàdel del Circuit Català. La FCP ha reconegut mitjançant l’entrega d’una placa, l’hospitalitat i professionalitat del club amfitrió en l’acollida d’aquest campionat.

Martiderm i Kukit Hair presents en la 1a Copa Interclubs Femení de Barcelona

En la 1a Copa Interclubs Femení de Barcelona, Martiderm i Kukit Hair, han realitzat una aportació de material entre sortejos i welcome pack.

Martiderm, empresa especialista en la cura, la salut i el benestar de la pell i Kukit Hair, firma especialitzada en productes de perruqueria i cura capil·lar, aposten per la Copa Interclubs Femení de Barcelona. Ambdues marques s’han convertit en col·laboradors oficials de la FCP, amb una vinculació fins a finals de 2022. Martiderm i Kukit Hair oferiran millors condicions als federats i federades, com també a la FCP.