ÈXIT DEL PRIMER CONGRÉS DE PÀDEL CATALÀ

31.10.2019

El Primer Congrès de pàdel celebrat el divendres 25 d’octubre aplegava a la Sala Centenari del Reial Club de Polo de Barcelona a una cinquantena de dirigents, representants de clubs i tècnics del pàdel català.
Una cita, organitzada per la Federació Catalana de Pàdel, amb l’objectiu de donar a conèixer tot allò que envolta al nostre esport dins i fora la pista.
Professionals de prestigi com Ignasi Costa per part de la UFEC, va exposar l’ajuda que desde la Unió de Federacions Esportives de Catalunya s’ofereixen als clubs.
Els assistents van tenir l’oportunitat de conèixer molt més el pàdel inclusiu gràcies a Susana Rodríguez, tota una campiona de pàdel en cadira de rodes.
Amb en Josep Campos, l’auditòri va realitzar una immersió en els valors d’esport i la vinculació d’aquests amb les famílies, els entrenadors i els directius.
Finalment, amb l’equip de RSM Consulting i de l’agència de comunicació i màrketing Amalgama es va exposar la gestió del canvi en les entitats esportives i la nova imatge que lluirà la Federació Catalana de Pàdel.
Un Primer Congrés de Pàdel Català que promet tenir continuitat va deixar un molt bon sabor de boca entre els assistents.

Video

fcp.191025-09

fcp.191025-23