ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SEGONA JORNADA DE PÀDEL INCLUSIU DE GIRONA

17.06.2019

Una trentena de persones amb discapacitat física i psíquica han disfrutat del pàdel al GEiEG de Sant Ponç, en una jornada padelera organitzada per l’Associació MIFAS –entitat que treballa per la integració social i laboral de persones amb discapacitat física- la Federació Catalana de Pàdel (FCP) i el GEiEG.
Grans i petits van gaudir aquest dissabte de la segona edició de ‘Pàdel inclusiu’ amb l’objectiu que fer el seu primer bateig en aquest esport i animar-los a fomentar l’activitat esportiva en el seu dia a dia. Una experiència pionera a les comarques de Girona, que va tenir molt bona acollida i on la FCP va estar representada per Raimon Nadal, delegat a Girona de la federació. Nadal explicava un cop finalitzada la jornada «tots els participants han disfrutat molt, la voluntat de la FCP era obrir-ho a altres col·lectius i així ho hem fet amb persones amb discapacitat psíquica. Aquest cop a pista en els partits hi havia jugadors i jugadores amb discapacitat amb d’altres sense i tots sumant una bona estona d’esport i de contacte amb el pàdel».
Jugadors i jugadores amb discapacitat, adultes i joves, han disfrutat d’un magnífic ambient a les pistes del GEiEG Sant Ponç, instal·lacions cedides per aquesta jornada de forma gratuïta i totalment accessibles, i on la FCP ha ajudat en l’organització, en la cessió de material i ha entregat un detall a cada participant.

PADEL ADAPTAT 1

PADEL ADAPTAT 2

PADEL ADAPTAT 3