ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA JORNADA DE PÀDEL ADAPTAT A GIRONA

19.2.2019

Una quinzena de persones amb discapacitat física han pogut provar el pàdel al GEiEG de Sant Ponç, en una jornada de portes obertes organitzada per l’Associació MIFAS –entitat que treballa per la integració social i laboral de persones amb discapacitat física- i la Federació Catalana de Pàdel (FCP).
Grans i petits van gaudir aquest dilluns de sessions dirigides per jugadors federats del Club Pàdel MIFAS amb l’objectiu que fer el seu primer bateig en aquest esport i animar-los a fomentar l’activitat esportiva en el seu dia a dia. Una experiència pionera a les comarques de Girona, que va tenir molt bona acollida i on la FCP va estar representada per Raimon Nadal, delegat a Girona de la federació. Nadal explicava un cop finalitzada la jornada «esperem que la segona trobada sigui un èxit com ho ha estat la primera, la voluntat de la FCP és mirar d’obrir-ho a altres col·lectius amb necessitats especials. »
Jugadors i jugadores amb discapacitat, adultes i joves, van disfrutar d’un magnífic ambient a les pistes del GEiEG Sant Ponç, instal·lacions cedides per aquesta jornada de forma gratuïta i totalment accessibles, i on la FCP va ajudar en l’organització i en la cessió de material.

PADEL ADAPTAT GIRONA 1

PADEL ADAPTAT GIRONA 2

PADEL ADAPTAT GIRONA 3