ÈXIT DE LA FESTA INTERCLUBS FEMENÍ DE PÀDEL DE BARCELONA

09.03.2018

Prop de 400 representants del pàdel femení s’han aplegat aquest dijous a la nit a la sala Luz de Gas per participar en la Festa Interclubs del Pàdel de Barcelona. La 18ª edició d’aquest esdeveniment -que cada any organitza la Federació Catalana de Pàdel- ha servit per fer entrega dels trofeus i medalles als equips sotscampions i campions de l’edició del 2017.

El president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, acompanyat de diferents membres de la junta directiva, ha destacat durant la seva intervenció «l’important paper de la dona en el pàdel i en el constant creixement del nostre esport a Catalunya». Durant l’acte –que ha coincidit amb el Dia Internacional de la Dona- la Federació ha portat a terme dos reconeixements: a Francis Ruiz de Alda, del club Barcelona Iradier, com la jugadora més veterana que participa al Interclubs; i a Candida Argemí, del CE Bonasport per la seva dedicació i compromís, havent participat en totes les edicions del Interclubs, a més d’haver estat número 1 i campiona per parelles i per equips de Catalunya.

Un total de 46 equips van participar en l’edició Interclubs del 2017, xifra que s’ha vist augmentada a 49 en la de 2018, i amb un un miler de jugadores disputant la competició a la província de Barcelona.

Els resultats obtinguts pels equips femenins participants en l’edició de l’any passat són els següents:
Grup E: Alfou Pàdel ‘A’ (sots-campió) / RC Polo ‘C’ (campió)
Grup D: UP Pàdel Club (sots-campió) / Star’s Pàdel ‘A’ (campió)
Grup C: CT Premià de Dalt ‘A’ (sots-campió) / Vall Parc (campió)
Grup B: Fund. Privada Laietà ‘B’ (sots-campió) / Bonasport ‘A’ (campió),
Grup A: Fund. Privada Laietà ‘A’ (sots-campió) / Dclub (campió),

La Federació Catalana de Pàdel vol agrair expressament el suport dels patrocinadors –ASICS i HEAD- i els col·laboradors –MONDIAL, FINISHER, VERMUT YZAGUIRRE, SEGURA VIUDAS, MONDIAL, TRANSGLOBAL, NATURALDRINK, VISTA OPTICA, BLACKCROWN I LA ROCA VILLAGE- que han participat a la la Festa Interclubs de Pàdel Femení de Barcelona.

AMBIENT LUZ DE GAS

DISCURS PERE

ENTREGA PALA FCP

GRUP

HOMENATGE CANDIDA

HOMENATGE FRANCIS