ÈXIT A LA DIADA DEL PÀDEL DE TARRAGONA

23.1.2017

La demarcació de Tarragona és a tocar de les 3.000 llicències federatives de pàdel per primera vegada a la seva història. El Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre disposen d’un total de 2.972 jugadors i jugadores federats, fet que suposa un 18% del total de Catalunya, només per darrera de Barcelona amb un 66%. A més, la demarcació de Tarragona suma 42 clubs federats, dotze més que el curs passat, dels 227 registrats arreu de Catalunya.
Aquestes són dades que la Federació Catalana de Pàdel ha fet públiques durant la ‘Diada del pàdel a la demarcació de Tarragona’ celebrada aquest cap de setmana a l’hotel Gran Palas de La Pineda. Aquests registres certifiquen novament a Tarragona com el segon territori de Catalunya on el pàdel consolida un any més la seva efervescència. La Diada va estar presidida pels màxims representants de la Federació Catalana de Pàdel, amb el seu president, Pere Hernàndez al capdavant i de Joan Plana, representant territorial de l’Esport a Tarragona. També hi van assistir Albert Rius, delegat de la Federació a Tarragona; Francesc Xavier Esteban, delegat de la Federació Catalana de Pàdel a Lleida; Javier Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel i Ramón Torra, coordinador tècnic de la Federació a Tarragona.
Durant l’acte, que va congregar la xifra rècord de 281 assistents, es va fer entrega de les distincions a clubs i jugadors de la província pels mèrits assolits durant el darrer curs i dels trofeus de la Lliga Catalana Nacex del 2016 i del Màster provincial, celebrat al Pàdel Indoor Torredembarra. En categoria masculina Tonet Sans i Sergio Bursa es van imposar a la final a Cristóbal Ramírez i Óscar Muñoz per 6-1 i 6-2. Pel que fa a la femenina, Silvia Plasin i Eva Vives van derrotar per 6-2 i 6-1 a Andrea Jover i Laura Casanova.
La Federació va voler agrair amb una placa de reconeixement al club torrenc la seva col·laboració en el Màster. Patrícia Escudero i Manu Pareja, gerents del club, van ser els encarregat de recollir-la. Així mateix també es va aprofitar la Diada per reconèixer a la jugadora Anna Ortiz, el títol aconseguit l’any passat i que l’acredita com a campiona de Catalunya aleví. El club Tarragona Pàdel Indoor també va rebre una placa en reconeixement al títol de campions de Catalunya 2016 per equips femení de 1ª categoria.
La Federació vol agrair també públicament a Coca-Cola com a sponsor oficial de la Diada el seu suport. I també la col·laboració de Gran Palas, Adernats, Codorniu, Botiga Angelets, Nàstic de Tarragona, Ca l’Àvi, DOW Chemical, Estival Park, La Botica de los Perfumes, Odena by Mònica, Pelu queria Salmerón, Restaurant Masia Crusells, Tot Pàdel, Pizzeria Trastevere, Sony Gallery, Oàsi per la llar, Gadop Pàdel, Repsol i Va de So.

 

diada 2

diada 3

diada 4