Escoles acreditades

El programa d’Escoles Acreditades de la FCP consisteix en atorgar aquesta distinció a totes aquelles escoles de cubs que compleixen uns requisits determinats, entre les quals els jugadors/es becats/des per la FCP poden escollir lliurement on realitzar el seu entrenament.

Amb aquest programa, es volen assolir aquests objectius:

  • Potenciar les escoles de club, ja que ara comptaran amb uns ingressos per entrenar als millors jugadors del Circuit de Menors de Catalunya.
  • Racionalitzar els horaris d’entrenament dels menors, ja que els jugadors podran acudir a una de les escoles acreditades del seu entorn més proper, evitant així en algun cas llargs desplaçaments.
  • Arribar a tot el territori en incrementar el nombre d’instal·lacions on es durà a terme la nostra tecnificació.

La FCP comunicarà cada mes de setembre el llistat d’Escoles Acreditades per la temporada que s’inicia, així com la llista de jugadors i jugadores que reben l’ajut. Els clubs rebran una distinció en format de placa per tal de fer-ho visible a les seves instal·lacions.  

Per poder acreditar una escola és indispensable el compliment de les normes següents:

  • Assegurar i garantir que els jugadors becats puguin entrenar un mínim de 3 sessions setmanals formades per 1h 15min de pista i 1h de físic en un grup amb un nivell similar al del jugador.
  • Que els seus tècnics estiguin federats i titulats amb el seu corresponent número de ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya).
  • Que els seus preparadors físics estiguin titulats i tinguin el seu número de ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya).
  • Presentar un equip masculí i un femení al Campionat de Catalunya de menors per equips de la temporada corresponent.
  • Enviar el certificat que acrediti que els seus tècnics no tenen antecedents de delictes sexuals.

Tots aquells clubs que estigueu interessats en acreditar les vostres escoles, poseu-vos en contacte a través del correu menors@fcpadel.cat

La denominació d’escola acreditada s’atorga per part de la FCP a tot aquell club que compleix uns requisits determinats i on els jugadors menors que reben ajuts poden escollir lliurement per poder realitzar els seus entrenaments al club i amb els tècnics que escull pel seu aprenentatge, millora i evolució setmanal.

 

RELACIÓ JUGADORS/ES MENORS QUE REBEN AJUTS 2023

Podeu consultar els jugadors i jugadores menors que reben ajuts per a la temporada 2023 clicant aquí.