ESCALANTE-BIGLIERI I BRITO-SÀNCHEZ S’ADJUDIQUEN EL SUPER GRAN SLAM DEL PÀDEL CENTER PENEDÈS

11.6.2018

Javi Escalante i Adrián Biglieri en categoria masculina i Nela Brito i Ari Sánchez en categoria femenina s’han coronat aquest diumenge amb el Super Gran Slam disputat a les instal·lacions del Pàdel Center Penedès.
Escalante-Biglieri s’han imposat als sotscampions, Guillermo Casal i Marc Quílez, per un resultat de 7-6 i 6-3. En categoria femenina les guanyadores han estat Nela Brito i Ari Sànchez, qui s’han adjudicat una final davant de la parella formada per Núria Rivas i Nicole Traviesa per 6 a 3 i 7 a 5.
A Tercera masculina els guanyadors han estat Lukas Schaefer i Albert Segarra, després de derrotar per 4-6, 6-1 i 6-4 a Marc Bertran i Gerard Montserrat. A Quarta masculina la parella Maxi Cerrudo i Joaquín Gómez s’han imposat 6-4 i 6-2 a José Ramón Pizarro i Antonio José García.
El vicepresident primer de la Federació Catalana de Pàdel, Daniel Vives, ha assistit a les finals i també ha participat en l’entrega de trofeus a guanyadors i finalistes del Super Gran Slam del Pàdel Center Penedès.

FOTO SGS PADELCENTER PENDES