ENTREVISTES PÀDEL TERRITORIAL-TERRES DE L’EBRE

Les Terres de l’Ebre té actualment 221 llicències federatives de pàdel, a més, 7 clubs esportius estan federats. Avui dins del cicle de pàdel territorial us presentem i conversem amb Natxo Olivar, vocal a les Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).

  • Què suposa a nivell personal la responsabilitat de ser el vocal de pàdel del teu territori?

A nivell personal estic molt content de pertànyer a l’equip de la FCP i per la confiança dipositada. Realment és un repte per millorar les relacions entre els clubs de les Terres de l’Ebre i a la vegada donar visibilitat al territori.

  • Pels que no et coneixen, d’on ve la vinculació amb el pàdel? Com va ser el primer contacte amb el nostre esport i què t’hi va enganxar?

Ve de l’època que vivia a Vilanova i la Geltrú, després de uns anys sense tenir relació amb l’esport en general per raons personals, gràcies a Juan Diaz, responsable de Club de Pàdel Vilanova em va animar a començar, tot sigui dit que venia del món del tenis a la meva infantessa i això em va ajudar molt.

  • Com a bon coneixedor del pàdel a la teva àrea geogràfica, quina és la realitat del pàdel ara mateix al teu territori?

Som un territori particular, en primer lloc tenim que tenir en compte que existeixen dues zones molt diferenciades, la de la costa i pobles del voltant i per altre banda està la zona de l’interior. La relació entre les dues zones no és fàcil, ja que cal tenir en compte també que la dispersió geogràfica, juntament amb la demografia territorial fa que l’activitat a la zona de l’interior encara sigui més complicada la coordinació i la participació.

  • Quins aspectes de l’actual estat de salut del pàdel català creus que s’han de materialitzar per millorar el pàdel a les Terres de L’Ebre?

La meva opinió és que al territori de les Terre de l’Ebre tenim que fer més pinya i anar tots a una. El sentiment de competència, de por de que la gent es canvií de club a raó de que vagi a jugar d’altres tornejos, tota aquesta política individualista està fent molt mal, els clubs tenen que tenir una cosa clara: quan més gent jugui a pàdel, millor. Serà més positiu per tots, pels clubs perquè tindran més gent, per l’usuari ja que tindrà un àmpli ventall de clubs per triar on anar a jugar. Hem d’aconseguir que tota la massa de padelers i padeleres coneguin tots els clubs.

  • En època estival i sobretot per vacances, aprofites per desconnectar de tot, inclòs del pàdel, o ans al contrari, aprofites per practicar-lo encara més?

En un estiu normal, segurament desconnectaria de tot, fins i tot del pàdel, però degut a les circumstancies especials que vivim ens toca treballar més que mai per tirar endavant tots els projectes i això fa que no desconnectis.