ENTREVISTES DE MENORS Nº1 DEL 2020

ENTREVISTES DE MENORS Nº1 DEL 2020

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) posa en marxa aquest mes de desembre un seguit d’entrevistes al planter del pàdel català. Els jugadors i jugadores que han aconseguit ocupar la posició més alta del escalafó en la seva categoria, dins del Circuit de Menors ASICS durant l’any 2020, ens obsequiaran amb unes entrevistes on el seu esport preferit i la seva vessant més personal sortiran al descobert.

Les ‘Entrevistes de Menors nº1’ comencen aquest dimarts 1 de desembre i s’allargaran durant un mes, fins final d’any, finalitzant el 31 de desembre. Les entrevistes es realitzaran en directe cada dimarts i cada dijous al canal oficial d’Instagram de la FCP.

El teló de les ‘Entrevistes de Menors nº1’ l’aixecarà aquest dimarts a les 18:30h el jugador Sergi Puertolas, nº1 masculí en categoria Junior del 2020. El calendari d’entrevistes dels jugadors i jugadores és el següent:

· Categoria Junior

Dimarts 1 de desembre Sergi Puertolas (18:30h) / Dijous 3 de desembre Milena Rojas (18:30h)

· Categoria Cadet

Dimarts 8 de desembre Félix Linares (19h) / Dijous 10 de desembre Laia Rodríguez (19h)

· Categoria Infantil

Dimarts 15 de desembre Arnau Candelo (19h) / Dijous 17 de desembre Andrea Ustero (19h)

· Categoria Aleví

Dimarts 22 de desembre Dani Docampo (12h) / Dijous 24 de desembre Andrea Ripollès (12h)

· Categoria Benjamí

Dimarts 29 de desembre Biel Vilaseca (12h) / Dijous 31 de desembre Eva Vázquez (12h)

Albert Nogueras, seleccionador de menors de la FCP explica que «desembre és el mes del Nadal per excel·lència, i les festes nadalenques van associades als menors» Nogueras afegeix que «per això hem volgut portar a terme aquestes entrevistes amb els jugadors i jugadores nº1 que competeixen en el Circuit de Menors ASICS».