ENRICH/RAMOS VENCEDORS AL CANAL OLIMPIC DE CATALUNYA

22.05.2017

La parella formada per Valentí Enrich (Sport) /Joan María Ramos (El Punt/Avui) s’han proclamat campions de la quarta prova del circuit APT/FCP per a periodistes de la temporada 2016/17 disputada a les instalacions del Canal Olímpuic de Catalunya, a Castelldefels.
Enrich i Ramos, debutants a la competició, s’han imposat a la final disputada contra la parella formada per Raúl Paniagua/Joan Vilà (El Periódico) per 7/5 i 6/1.
La parella Enrich/Ramos s’ha confirmat com l’alternativa a Paniagua/Vilà, fins ara dominadors clars del circuit de periodistes. Després de donar la sorpresa al torneig disputat al Star’s Pàdel, ara han repetit victòria, amb més autoritat, al Canal Olímpic de Catalunya i contra els mateixos rivals.
La final ha tingut dues cares: la primera de lluita, amb un primer set molt disputat, decidit per petits detalls després de més d’una hora de partit. Ha estat un set emocionant, amb la lluita entre el joc ofensiu de la parella vencedora que ha topat amb un autèntic mur defensiu. La pèrdua del primer parcial ha descentrat Paniagua/Vilà, que han baixat molt el rendiement al segon set, i això ha propiciat la seva derrota de forma inapelable.
La victòria d’Enrich/Ramos suposa la fi del domini de la parella de El Periódico i els converteix en els rivals a batre per la disputa de la Copa Masters del circuit que es jugarà al mes de juny.
A la classificació de jugadors Vilà/Paniagua encara son líders del Circuit APT/FCP.

Jaume Boix

IMG-20170517-WA0027 IMG-20170517-WA0028

Quadre