APT: ENRICH-RAMOS GUANYEN AL HISPANO I SUMEN 8 TÍTOLS

25.2.2019

Valentí Enrich (Sport) i Joan Manel Ramos (El Punt-Avui) s’han proclamat campions de la segona prova de la temporada 2018/19 del Circuit APT/FCP per a Periodistes de Barcelona disputada al CE Hispano Francès.
Els televisius Jordi Grau-Noel Rodríguez (TV3) van fregar la victòria a la final, que es va resoldre per petits detalls en un ajustat ‘supertie-break’, que va caure del costat dels campions, Enrich-Ramos, que van sumar així el segon títol de la temporada després de la seva victòria al torneig celebrat al CE Laietà.
La final va ser un partit extraordinari per la qualitat de les parelles i l’equilibri que només es va trencar al segon set. El primer va caure a favor de Enrich-Ramos per 6/4. Grau-Noel, que van sortir molt centrats a jugar el segon parcial, es van posar per davant en el marcador. El domini dels televisius va ser absolut i van forçar el ‘supertie-break’ final al empatar el partit a un set amb un segon parcial impecable, tancat amb un contundent 6/1.
El ‘supertie-break’ final al millor de 10 punts va acabar amb un marcador de 10/8 per Enrich-Ramos que els otorga el títol i els permet mantenir la sèrie de victòries que els han convertit en els dominadors del Circuit de Periodistes en les darreres temporades.
Els campions Enrich-Ramos van haver de disputar una semifinal dura davant la parella Quixano (El Pais)/Jiménez (As) que van tenir l’honor de guanyar-los un set i portar el partit al desellaç del ‘supertie-break’ resolt per un ajustat 10/8 favorable als gràfics.
La parella Enrich-Ramos continua intractable. Després de guanyar el seu primer Gran Slam la temporada passada, coronada amb la Copa Masters de final de temporada, inicien l’actual exercici amb un nou èxit i sumen el vuitè títol de la seva trajectòria.

IMG-20190215-WA0017