«ENCARA QUEDA MOLT PARTIT»

Els quatre delegats de la Federació Catalana de Pàdel (FCP) són conscients que «poder tornar a veure als padelers i padeleres disfrutar del joc a les instal·lacions esportives és un primer pas. No defallirem en les nostres reivindicacions ja que encara queda molt partit». Francesc Xavier Esteban a Lleida, Miquel Bayona a Barcelona, Raimon Nadal a Girona i Albert Rius a Tarragona consideren que «l’esport és salut i forma part de la solució en la lluita contra el coronavirus»

Miquel Bayona ha exposat la seva satisfacció un cop la pilota torna a rodar als clubs barcelonins «les pressions exercides, incloent la de la FCP a les autoritats governamentals han servit per, com a mínim, aconseguir una mica d’oxigen, tant pel sector esportiu com pels esportistes». Per la seva part Francesc Xavier Esteban ha assegurat que «la realitat dels clubs a Lleida aquest 2020 és molt complicada. Cal recordar que nosaltres hem viscut tres tancaments. Des de la FCP hem estat al costat dels clubs escoltant la seva situació i traslladant les seves peticions».

Una visió similar del que està passant amb les mesures de flexibilització anunciades per la Generalitat també és compartida des de les comarques gironines. Raimon Nadal ha explicat que «som conscients que la salut ara mateix és el primer dels objectius per tothom. Ara bé, un pilar d’aquesta salut és l’esport. Està demostrat que un gran aliat en lluitar contra la pandèmia és fer esport amb seguretat». El delegat FCP a Tarragona, Albert Rius, també ha posat el punt de mira en que «el pàdel tarragoní també ha alçat la veu davant de l’aturada viscuda. Des de la federació hem escoltat als clubs en tot moment i volem que segueixin sentint que estem pròxims a ells».

Els quatre delegats FCP han compartit un mateix desig «salut i esport és el que volem! I posats a demanar, que els Reis d’Orient aturin aquesta pandèmia i que tornem a aquella nostàlgica normalitat de tota la vida en que, un cop acabat un partit de pàdel, les abraçades i les encaixades de mans tornin a estar vigents».