EMPARELLAMENTS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER EQUIPS DE 1ª CATEGORIA

20.2.2017

Tarragona Pàdel Indoor en categoria femenina i Reial Club de Tennis Barcelona 1899 en masculina començaran la defensa del títol del Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª categoria davant del Pàdel Osona i Club Tennis La Salut 1902. Els emparellaments del campionat que es celebrarà del 19 al 26 de febrer a les instal·lacions del Cercle Sabadellès 1856 són oficials un cop celebrat aquest cap de setmana el sorteig.
La resta d’encreuaments -en quarts de final- en categoria femenina són: CT Tarragona-CE Laietà; Terrassasports-Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i Club Pàdel Vilanova- Reial Club Polo de Barcelona ‘A’.
Els emparellaments en categoria masculina són: Pàdel Indoor Granollers-Pàdel Osona; CT Andrés Gimeno- Reial Club Polo de Barcelona ‘A’ i Cercle Sabadellès 1856-CT Tarragona.
El sorteig es va portar a terme al Cercle Sabadellès 1856, amb una càlida acollida per a tots els assistents. L’acte va comptar amb la presència de Marisol Martínez, 3ª Tinent d’alcalde i regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell; per Carles Giménez, vicepresident econòmic i tresorer del Cercle Sabadellès 1856; per Bruno Barrientos, director esportiu del Cercle Sabadellès 1856; per Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel; per Miquel Bayona, delegat per Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel i per Javi Casadesús, gerent de la Federació Catalana de Pàdel.
El Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª categoria es jugarà al Cercle Sabadellès 1856 del 19 al 26 de febrer i tindrà a Jaume Pocurull com a jutge-àrbitre i a David Gòmez com àrbitre auxiliar.

IMATGE SORTEIG CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS 1ª