ELS PROVINCIALS DE CATALUNYA CORONEN ALS GUANYADORS

4.3.2019
Els campionats provincials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona tenen nous campions i campiones després de la disputa de les finals.
El Provincial de Lleida, celebrat a les instal·lacions del Sicoris Clubs, l’han guanyat Josep Aymerich i Pablo Burdeos en categoria masculina, i Xènia Clascà i Laia Bonilla en la femenina. Aymerich-Burdeos s’han imposat per 6-7, 6-1 i 6-2 a Gerard Boquet i Aleix Bergés. Per la seva part Clascà-Bonill -que han revalidat el títol aconseguit l’any passat- han resolt per 6-1 i 6-0 davant de Ares Llobera i Sònia Colomina.
L’entrega de trofeus del Provincial de Lleida l’ha presidida Eduard Abella, president del Sicoris Club, juntament amb Francesc Xavier Esteban, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i Montse Segura, secretària de la junta directiva del club amfitrió.
El Provincial de Girona jugat al Pàdel Estany ha proclamat com a vencedors a David Canudas i Ferran Sala en categoria masculina i a Ariadna Berdala i Fiona Ligi en fèmines. La parella Canudas-Sala han resolt amb un doble 6-3 la final davant de David Diaz i Nicolai Maniucov. Sala també va guanyar l’any passat el Provincial. En categoria femenina la parella formada per Berdalà-Ligi (sotscampiones el 2018) s’han imposat 6-2, 2-6 i 6-2 a Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart.
Daniel Vives, vicepresident primer de la Federació Catalana de Pàdel, ha participat en l’entrega de trofeus del Provincial de Girona.
Al Padelarium Gavà, seu del Provincial de Barcelona, Ricky Martínez i Adrià Mercadal feien seva la final després de guanyar per 4-6, 6-1 i 6-4 a Toni Bueno i Marc Quilez. En categoria femenina Cristina Gomis i Núria Rovira es desfeien per 6-7, 6-0 i 6-4 de les finalistes, la parella formada per Cristina Bala i Lara Tena.
Ricard Romero, tresorer i membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Pàdel, ha estat present en la cerimònia d’entrega de trofeus del Provincial de Barcelona, on hi han participat un total de 177 parelles.
A Tarragona, el Provincial disputat al Gol Costa Daurada Tarragona Sports Center coronava a Joel Climent i Carlos Bellés com a campions i a Ornella Visotto i Eva Vives com a campiones. Climent-Bellés han guanyat en la final a Àlex Casas i Cristóbal Ramírez per 7-5 i 6-4, mentre que Visotto-Vives doblegaven per 3-6, 6-3 i 6-4 a les finalistes, Laura De Lamo i Graciela Ferré. Visotto revalida el Provincial aconseguit l’any passat i Eva Vives, finalista el 2018, aconsegueix enguany fer-se amb el títol.
Ramón Torra, coordinador tècnic a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel, ha participat en l’entrega de trofeus del Provincial.

BARCELONA_FOTO GRUP PROVINCIAL

GIRONA_FOTO GRUP PROVINCIAL

LLEIDA_FOTO GRUP PROVINCIAL peke

TARRAGONA_FOTO GRUP PROVINCIAL peke