ELS PROVINCIALS DE CATALUNYA CORONEN ALS CAMPIONS I CAMPIONES

06.03.2018

Els campionats provincials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona tenen nous campions i campiones després de la disputa aquest cap de setmana de les finals.
El Provincial de Lleida, celebrat a les instal·lacions del Club Natació Lleida, l’han guanyat Scatena Jeremy i Haziza Robin en categoria masculina, i Xènia Clascà i Laia Bonilla en la femenina. Jeremy-Robin s’imposaven per 6-2 i 6-3 a José Luís Correa i Òscar Peirón. Per la seva part Clascà-Bonilla guanyaven 6-0 i 6-3 a Marina Balsells i Yasmine Trigueros.
El Provincial jugat al X3 Girona Pàdel ha proclamat com a vencedors a David Díaz i Ferran Sala en categoria masculina i a Sandra Guitart i Meritxell Deulofeu en fèmines. La parella Díaz-Sala han resolt amb un doble 6-4 la final davant de Sergi Curto i Albert Faxedas; mentre que Guitart-Deulofeu s’imposaven 6-4 i 6-2 a Ariadna Berdalà i Fiona Ligi.
Al Padelarium Gavà, seu del Provincial de Barcelona, Enric Sanmartí i Adrián Biglieri –campions de Catalunya el 2017- perdien una emocionant final davant dels campions, Guillermo Casal i Marc Quilez, per 7-6, 1-6 i 6-7. En categoria femenina Núria Rovira i Sara Pujal, derrotaven per un doble 6-4 a les sotscampiones Eva Gayoso i Nicole Traviesa.
A Tarragona, el Provincial disputat al Club Tennis Reus Monterols coronava a Guillem Figuerola i Javi Gauna com a campions i a Ornella Visotto i Sandra Bellver com a campiones. Figuerola-Gauna guanyaven en la final a Luís Ferrini-Pablo Greco per 6-1 i 6-4, mentre que Visotto-Bellver doblegaven per un doble 7-5 a les finalistes Anna Cortiles i Eva Vives.
Recordem que la participació en els Provincials 2018 ha registrat una inscripció de gairebé 800 jugadors i jugadores.

Barcelona:
PROVINCIAL BARCELONA

Girona:
PROVINCIAL GIRONA CAMPIONES FEMENINES

Girona:
PROVINCIAL GIRONA CAMPIONS MASCULINS

Lleida:
PROVINCIAL LLEIDA CAMPIONES FEMENINES

Lleida:
PROVINCIAL LLEIDA CAMPIONS MASCULINS

Tarragona:
bdr