ELS GERMANS GUIMET CAMPIONS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA MIXTE

La parella formada per Eugenia Guimet i Sergi Guimet són els nous campions de Catalunya en categoria mixta després d’imposar-se en la final a Laura De Lamo i Sergio Bursa. En una final resolta a dos sets, per 7-5 i 6-4, els campions aconseguien fer-se amb el títol del campionat celebrat a les pistes del club Gran Via Mar de Barcelona.

Els campions havien accedit a la final després d’imposar-se en semifinals a Paula Nogue i Pablo Burdeos per 6-7, 6-3 i 6-4. Els subcampions se’ls obrien les portes de la final després de guanyar en semifinals a la parella formada per Marina Guinart i Matías Simeoni.

Els germans Guimet recullen el testimoni de campions que l’any 2019 van guanyar Laia Bonilla i Pablo Burdeos. Recordem que el 2020 no es va celebrar el Campionat de Catalunya Mixte per la pandèmia.

La cerimònia de trofeus va estar presidida per Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). La federació agraeix hospitalitat i professionalitat durant l’acollida del torneig al club Gran Via Mar de Barcelona.