ELS CAMPIONATS PROVINCIALS DE CATALUNYA CORONEN ALS GUANYADORS

Els Campionats Provincials de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona tenen nous campions i campiones després de la disputa de les finals.

El Provincial de Lleida, celebrat a les instal·lacions del Waps l’han guanyat Xavi Colomina i Pablo Burdeos en categoria masculina. Els guanyadors tot i perdre el primer set per 3-6 davant de Iker Iñiguez i Arnau Iñiguez s’han sobreposat, per fer-se amb els dos següents amb un marcador de 6-3 i 6-4. Burdeos també va ser guanyador de l’edició 2019 fent parella amb Josep Aymerich.

Xavier Esteban, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel, ha participat en l’entrega de trofeus del Provincial de Lleida.

El Provincial de Girona jugat al Pàdel Estany ha proclamat com a vencedors a David Díaz i Walef Vinicius en categoria masculina i a Meritxell Deulofeu i Sandra Guitart en fèmines. La parella Díaz-Vinicius han resolt 6-2 i 6-3 la final davant dels guanyadors del Provincial 2019, David Canudas i Ferran Sala. En categoria femenina la parella formada per Deulofeu-Guitart s’han imposat per 6-1 i 6-2 a Anna Camacho i Núria Tudela.

A Tercera Masculina els guanyadors han estat Albert Testart i Marc Bramon després de la retirada per lesió de Carles Cantarero i Oriol Beltran.

Raimon Nadal, delegat a Girona de de la Federació Catalana de Pàdel, ha participat en l’entrega de trofeus del Provincial de Girona.

Al Padel Center Penedès, seu del Provincial de Barcelona, Guille Casal i Marc Quilez feien seva la final després de guanyar per 7-5, 4-6 i 6-2 a Aitor Garcia i Gerard Godó. En categoria femenina Alix Collombon i Nicole Traviesa es desfeien per un ajustat 7-6 i 6-4 de les finalistes, la parella formada per Cristina Gomis i Núria Rovira.

A Tercera masculina el trofeu de campions ha anat parar a les mans de la parella formada per Juan Pablo Rodriguez i Pablo Sterpetti després de resoldre per 6-3 i 7-5 davant de Pau Margalef i Bruno Valentín. A Quarta masculina els vencedors han estat Òscar Estan i Roberto Mendoza després d’imposar-se 3-6, 6-2 i 6-3 a Ferran Català i Gastón Muchut.

Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel, ha estat present en la cerimònia d’entrega de trofeus del Provincial de Barcelona.

A Tarragona, el Provincial disputat al CT Reus Monterols ha coronat a a Gerard Francino i Sergio Bursa com a campions i a Laura De Lamo i Laura Foix com a campiones. Francino-Bursa han guanyat en la final a Joel Climent i Marc Bernils per 7-5 i 5-7 i 6-4, mentre que De Lamo-Foix doblegaven per 7-6 i 6-2 a les finalistes, Maria Freixas i Eva Vives. A Tercera femenina les guanyadores han estat Elena García i Nerea Cañadas per 5-7, 7-6 i 7-5 davant de Sonia Poveda i Anna Domingo. A Tercera masculina el triomf ha estat per Àlex Abelló i Artiom Olivar per 7-5 i 6-4 davant de Alberto Domínguez i Roger Garola.

Albert Rius, delegat per Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel, ha participat en l’entrega de trofeus del Provincial.

 

BARCELONA_PROVINCIAL 2020 LLEIDA_PROVINCIAL 2020 GIRONA_PROVINCIAL 2020 TARRAGONA_PROVINCIAL 2020