ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 5ª A 2ª CATEGORIA CORONEN ALS CAMPIONS

El Tot Pàdel Center a 5ª categoria, CN Terrassa a 4ª categoria, CT Andrés Gimeno a 3ª categoria masculina, CT Sabadell a 3ª categoria femenina, Pàdel Indoor Mataró a 2ª masculina i CE Laietà a 2ª femenina són els conjunts campions del Campionat de Catalunya per Equips que ha finalitzat aquest cap de setmana.

El quadre classificatòri és el següent:

  • De 5ª categoria masculina pugen: Reial Club Tennis Barcelona 1899, Cercle Sabadellès 1856 (finalista) i Tot Pàdel Center (campió).
  • De 4ª categoria masculina baixen: CT Tarragona, Indoor Pàdel Ca n’Amat i Pàdel Center Penedès.
  • De 4ª categoria masculina pugen: Penya Arlequinada, Tot Pàdel Bages, TPI (finalista) i CN Terrassa (campió)
  • De 3ª categoria masculina baixen: Sánchez Casal Club Esportiu, Pàdel Indoor Lleida, NTC Pàdel i CN Lleida.
  • De 3ª categoria masculina pugen: Pàdel Forum Centelles, CT Reus Monterols, Indoor Figueres (finalista) i CT Andrés Gimeno (campió).
  • De 3ª categoria femenina pugen: Reial Club Tennis Barcelona 1899, CUP Sports Centre, Nou Pàdel Les Franqueses (finalista) i CT Sabadell (campió)
  • De 2ª categoria masculina baixen: CT Sabadell, Slam Pàdel, Pàdel Indoor Granollers i Clark Pàdel.
  • De 2ª categoria masculina pugen: CT Manresa (finalista) i Pàdel Indoor Mataró (campió).
  • De 2ª categoria femenina baixen: CT Torelló, CT Castelldefels, Tot Pàdel Bages i Cercle Sabadellès 1856.
  • De 2ª categoria femenina pugen: Junior FC (finalista) i CE Laietà (campió).

El Campionat de Catalunya de 5ª s’ha celebrat a les instal·lacions del Sant Just Pàdel Club, en l’entrega de trofeus ha participat Miquel Bayona, delegat per Barcelona i secretari de la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

El Campionat de Catalunya de 4ª s’ha jugat a la Penya Arlequinada i Daniel Vives, vicepresident primer de la FCdP, ha pres part en el lliurament de trofeus.

El Campionat de Catalunya de 3ª ha tingut com a escenari les pistes del Nou Pàdel Les Franqueses i Miquel Carbó, vicepresident segon de la FCdP, ha representat a la federació.

Finalment, el Campionat de Catalunya per Equips de 2ª categoria s’ha disputat al Atlètic Terrassa Hockey Club i Pere Hernàndez, president de la FCdP, ha entregat el trofeu a campions, campiones i finalistes de la competició.

 

CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS 5ª CATEGORIA CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS 4ª CATEGORIA CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS 3ª CATEGORIA CAMPIONAT CATALUNYA EQUIPS 2ª CATEGORIA