EL VÍDEO DE LA FESTA INTERCLUBS AIXECA EL TELÓ A YOUTUBE

Una nit de rècord mereix poder visualitzar-se sempre. La vintena edició de Festa Interclubs de Pàdel de Barcelona va aplegar a set-centes jugadores d’una competició emblemàtica per la Federació Catalana de Pàdel (FCdP).

FESTA INTERCLUBS 1Una festa espectacular a Luz de Gas repleta de grans alicients i que fan eterna aquesta celebració del pàdel femení de Barcelona any rere any. La FCdP ha recollit en un vídeo els grans moments de la festa i que ja es pot veure mitjançant el canal oficial de Youtube de la FCdP.

Els tres minuts de vídeo recullen diferents moments de la Festa Interclubs de Pàdel de Barcelona: la intervenció de Pere Hernàndez, president de la FCdP; l’entrega dels trofeus i medalles als equips campions i sotscampions; les capitanes alçant el trofeu rebent l’aplaudiment part de les seves rivals; els reconeixements realitzats a Marta Vidal per la seva llarga trajectòria a la Lliga Catalana defensant els colors del Junior FC, i també a Natalia Falagán, pel seu esperit de lluita dins i fora de la pista en el projecte ‘Suma Sonrisas’; el sorteig de regals; el photo collage i els selfies de les assistents.

L’enllaç del vídeo és el següent: https://youtu.be/5shluRAVccM

Recordem que un total de cinquanta-un equips, dos més que en l’edició anterior, i prop de mil dues-centes jugadores van participar en la Lliga Interclubs Femení de Barcelona de l’any passat.EQUIPS CAMPIONS I FINALISTES INTERCLUBS