El RC POLO SUMA UN DOBLET EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª

El Reial Club de Polo de Barcelona s’ha alçat amb el títol en el Campionat de Catalunya Absolut per Equips de 1ª categoria. El conjunt barceloní ha aconseguit fer doblet després de guanyar la final masculina i la femenina en la competició celebrada al CT Reus Monterols.

L’equip femení del RC Polo ‘A’ s’ha imposat en la final al Club Tennis Tarragona, per un marcador de 5 a 0. L’equip capitanejat per Jaume Santó defensava així el títol aconseguit l’any passat a les pistes del CT Tarragona «erem conscients que partiem com a conjunt favorit, les noies han estat molt concentrades per evitar qualsevol sorpresa i fer-nos així amb un triomf que ens deixa molt bon sabor de boca. Hem gaudit al màxim del gran ambient de públic present al CT Reus Monterols» explica Santó.

En categoria masculina el RC Polo ‘A’ s’ha imposat per 3 a 2 al RC Tennis Barcelona 1899. El conjunt capitanejat per Jani Gisbert recupera així un títol que l’any passat no va poder conquerir en caure a semifinals «estem molt contents d’haver sumat aquest doblet. Davant hem tingut al vigent campió, un rival molt dur i que ens ho ha plantejat moltes dificultats. Personalment estic molt satisfet d’haver guanyat ja que ha estat el primer cop que he fet de capità» explica Gisbert.

En la ceremonia d’entrega de trofeus als equips finalistes i campions, el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, ha fet entrega d’una placa en agraïment per la hospitalitat i professionalitat demostrada al CT Reus Monterols, i que ha recollit Jordi Compte, president del club CT Reus Monterols, entitat que enguany celebra el seu 50 aniversari.

A més del president del CT Reus Monterols i de la Federació Catalana de Pàdel també els han acompanyat Joan Plana, representant territorial per l’Esport a Tarragona; Teresa Pallarès, regidora de l’Ajuntament de Reus i diputada al Parlament de Catalunya; Miquel Bayona, delegat a Barcelona de la Federació Catalana de Pàdel; Francesc Xavier Esteban, delegat a Lleida de la Federació Catalana de Pàdel i Albert Rius, delegat a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????