EL RC POLO SOTSCAMPIÓ DEL CAMPIONAT D’ESPANYA PER EQUIPS DE VETERANS

17.9.2018

El Reial Club de Polo de Barcelona s’ha proclamat sotscampió aquest cap de setmana de la XVI edició del Campionat d’Espanya de Pàdel per Equips de Veterans de 1ª categoria. El conjunt barceloní ha caigut en la final davant del Club Deportivo Elemental REP per un marcador de 4 a 1.
El conjunt capitanejat per Jordi Serra accedia a la final després d’imposar-se en semifinals al Club de Pàdel Nueva Alcantara per 4 a 1 i d’haver derrotat en quarts al Club Deportivo Calderón per 5 a 0. En la final, el Club Deportivo Elemental REP –equip que havia eliminat en quarts al CT Barcino- s’imposava al Polo per 4 a 1.
En categoria femenina, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 aconseguia la permanència a la màxima categoria després de resoldre favorablement per 5 a 0 la seva eliminatòria en la fase de descens davant del Club Deportivo Elemental REP
La Federació Catalana de Pàdel expressa la seva felicitació pública als tres equips catalans participants al Campionat d’Espanya per Equips de Veterans de 1ª categoria -disputat al club gallec de Corunya Sport Centre- i al RC Polo masculí pel sotscampionat aconseguit.

GRUP EQUIPS PARTICIPANTS CAMPIONAT ESPANYA

RC POLO_SOTSCAMPIO