EL RC POLO MONOPOLITZA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE 1ª

26.02.2018

El Reial Club de Polo de Barcelona ha fet ple de triomfs en el Campionat de Catalunya per Equips de 1ª categoria després d’adjudicar-se els títols en categoria masculina i femenina.
En la final femenina el RC Polo, capitanejat per Jaume Santó, va revalidar el títol aconseguit en l’edició de l’any passat al imposar-se de forma clara en la final per 5 a 0 al RCT Barcelona 1899. En la final masculina, l’equip liderat per Lucas Cabot va guanyar per 4 a 1 al RCT Barcelona 1899, aconseguint així el doblet en el Campionat de Catalunya per Equips de 1ª categoria.
El descens de 1ª categoria a 2ª és pel RC Polo ‘B’ i pel CT Andrés Gimeno en categoria masculina i pel CE Valldoreix i Terrassasports en categoria femenina. Les seves places seran ocupades l’any 2019 pel Terrassasports i CT Tarragona en homes i pel RC Polo B i CT Castelldefels en dones.
Les finals del Campionat de Catalunya per Equips de 1ª categoria celebrades aquest diumenge a les instal·lacions del club Pàdel Barcelona – El Prat han estat tot un èxit «és un dels campionats emblemàtics del nostre circuit, amb jugadors de talla mundial i amb partits que han donat molt d’espectacle a la pista, fet que ha agraït el nombrós públic assistent» subratlla Pere Hernàndez, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP).
L’entrega de trofeus als campions i finalistes ha estat presidida per Pere Hernàndez, president de la FCP; per Eduard Bainad, propietari-gerent del club Pàdel Barcelona – El Prat i per Juan Pedro Pérez, Tinent d’Alcalde d’Esports i Salut Pública del Ajuntament de Llobregat.

CAMPIONAT 3

CAMPIONAT 4 SOTSCAMPIONES FEMENINES 1A

CAMPIONAT 5 SOTSCAMPIONS MASCULINS 1A

CAMPIONAT 8 FOTO DOBLET RC POLO BCN