EL RC DE POLO DE BARCELONA FA DOBLET EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS SÈNIOR DE PRIMERA CATEGORIA

El Reial Club de Polo de Barcelona ha aconseguit sumar un doblet en el Campionat de Catalunya per Equips Sènior de 1a categoria. El conjunt barceloní s’ha imposat en categoria masculina i en categoria femenina, demostrant així el bon estat de forma i de joc dels seus jugadors i jugadores.

En noies, l’equip capitanejat per Eva Gayoso i Carolina Garzo, ha arribat a la final després de desfer-se en semifinals per 3-2 davant del CN Sant Cugat. Per la seva part l’altre finalista, el CE Valldoreix, ha resolt la seva semifinal per 4-1 enfront el CE Laietà. En el duel final, el Polo ha aconseguit el títol per 4-1 davant de l’equip  capitanejat per Sònia Delgado.

En la final masculina, el Reial Club de Polo de Barcelona s’ha vist les cares davant del Club Pàdel Vilanova. Els guanyadors, capitanejats per Edu Piera i Jani Gisbert, han doblegat per 3-2 a l’equip del Garraf. Prèviament en semifinals els campions s’imposaven per 5-0 al CE Laietà, i els vilanovins per 3-2 al CT Barcino.

A 2a categoria masculina el Club Esportiu Laietà ha conquerit la final per un resultat de 3-2 davant del Club Esportiu Manresa.

Les pistes del Tarragona Pàdel Indoor (TPI), han estat la seu que ha acollit una nova edició del Campionat de Catalunya per Equips Sènior de 1a i 2a categoria. La Federació Catalana de Pàdel ha reconegut amb una placa commemorativa la professionalitat i hospitalitat del club amfitrió durant la disputa del campionat.