EL RACC ÉS LA NOVA AGÈNCIA DE VIATGES DE LA FCP

02.07.2019

El RACC i la Federació Catalana de Pàdel han signat un acord de col·laboració per mitjà del qual l’agència de viatges del RACC es converteix en el proveïdor oficial de viatges de la Federació i dels desplaçaments dels seus equips en les seves respectives competicions.

Fruit d’aquest acord, el RACC oferirà cobertura i serveis d’alta qualitat per atendre les necessitats dels esportistes, dels membres de la Junta Directiva i dels empleats de la FCP. A més, tots els federats i federades podran gaudir d’avantatges en la contractació dels seus viatges i d’altres promocions durant l’any adreçades al col·lectiu de federats de la FCP.

A l’acte de signatura de l’acord, el President de la Federació Pere Hernández, acompanyat de Miquel Carbó, Vicepresident segon de la FCP, han fet entrega d’una pala corporativa de la FCP als representants del RACC, Xavier Pérez, Director General del RACC, Antoni Gil, Director de Comunicació Corporativa i Presidència i Andreu Piella, Manager de Viatges.

Sobre el RACC

El RACC, amb 1.500 empleats, ofereix cobertura i serveis d’alta qualitat per atendre les necessitats de més de 10 milions de persones a qualsevol lloc del món. Els seus principals àmbits d’actuació són l’Assistència Mecànica, Mèdica i Personal en Viatge, Servei d’Agència de Viatges, Servei de Reparacions, Manteniment i Reformes de la Llar i la Formació de Conductors amb la Xarxa d’autoescoles més important d’Espanya.

Com a entitat al servei de la societat, el RACC promou una nova cultura de la mobilitat més segura i respectuosa amb el medi ambient, i té una gran capacitat de divulgació i influència en aspectes relacionats amb la millora de la seguretat viària, la reducció dels accidents i les infraestructures.

ACORD_RACC_FCP peke